Word jouw vader, oom of man binnenkort vijftig? Daar kan een schitterend cadeau natuurlijk niet ontbreken. En wat is er leuker om iets te beleven op je vijftigste verjaardag wat je nog nooit hebt gedaan? Iets waarvan er achteraf kan worden gezegd, ik ben wel vijftig, maar heb dit ondanks mijn leeftijd toch wel gedaan! Belevenissen zijn de leukste cadeaus om weg te geven. Ik heb daarom een aantal belevenissen op een rijtje gezet.

Action Man

Is de man die vijftig wordt een echte avonturier? Heeft hij altijd grote praatjes? Dan heb ik een fantastische belevenis voor je! Zelf een vliegtuig besturen zal een geweldige belevenis zijn. Een droom wordt werkelijkheid! Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de grondbeginselen van het vliegen. Een instructeur legt de basis instrumenten en handelingen uit. Daarna is het tijd om in de Cessna te stappen en het avontuur kan beginnen! De start en landing neemt de instructeur op zich, maar zodra je in de lucht bent mag je zelf ongeveer 15 minuten het vliegtuig besturen! Helemaal te gek toch? Het is een belevenis wat natuurlijk niet zomaar mag worden vergeten. Daarom ontvang je na de vliegsessie een vliegdiploma ter herinnering.

Whisky

Is hij een echte whisky liefhebber? Dan wilt hij vast wel een keer zijn eigen whisky maken! Ook dit is mogelijk. Je maakt whisky onder leiding van de professionele distilleerder. Dit uiteraard onder het genot van een whisky. Je kunt er zelf voor kiezen of je de whisky creëert uit extracten of uit eikenhout.  Wanneer de whisky klaar is, kun je deze meenemen naar huis. Je krijgt 0,5 liter van je eigen gemaakte whisky mee naar huis. Deze kun je natuurlijk zo lang laten rijpen als jij dat wilt! Kortom, de whisky liefhebber kan genieten van de allerbeste whisky ooit!

Dineren

Wat ook altijd wel goed valt bij de mannen is chique dineren. En wat is er nou leuker dan chique dineren in een 17 eeuws gewelf dat een romantisch decor vormt? Sfeerverlichting die de ruwe muren verzacht, een plavuizen vloer die een schril contrast vormt met de warm gedekte tafels. Je wordt goed geadviseerd omtrent wijn en spijs. Daarmee is dit een betrouwbaar adres voor een eider die dit soort gulle gastronomie weet te waarderen. Een heel speciale setting met een heel lekker diner vormen een bijzonder arrangement en dus een bijzondere verjaardag!

Leave your vote