Belangrijke momenten zijn een fotoboek waard! Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en daarom wil je ook de foto’s in een mooi fotoboek hebben. Gewoon om later terug te kijken, of om aan je vrienden te laten zien. Tegenwoordig kan je makkelijk en snel online je eigen fotoboek samenstellen en Albelli is daar de perfecte aanbieder voor. 

huwelijks-fotoboek

Maak je boek nóg persoonlijker!

Laat al die mooie foto’s van je huwelijk niet alleen op de computer staan! Bij Albelli heb je keuze uit verschillende fotoboeken: staand, liggend of vierkant – in de formaten S, M, L, XL of pocketformaat. Professioneel ingebonden en gedrukt op kwaliteitspapier. Bleef je trouwdag opnieuw met een zelfgemaakt fotoboek!Tijdens het maken van je fotoboek heb je verschillende opties waarmee je jouw fotoboek nog persoonlijker maakt. Wil je een foto op de kaft of toch maar een leren kaft? Ook een linnen kaft of een lasertitel op de kaft is een keuze! De kleuren kies je natuurlijk helemaal zelf.

Albelli heeft een 100% tevredenheidsgarantie, een gebruiksvriendelijk programma en een prima klantenservice. Genoeg positieve punten om je fotoboek bij Albelli te bestellen!

Leave your vote