cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Cadeau bedrijfsjubileum: wat geef je?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een bedrijfsjubileum? Een leuk cadeau voor de start van een bedrijf, omdat de zaak  5, 10 jaar of misschien zelfs wel langer bestaat?  Of misschien zoek je een cadeau voor iemand die al zoveel jaar in dienst is. Wij hebben de leukste kadotips voor je op een rij gezet. Wat vind jij het leukste cadeau bedrijfsjubileum? 

Fotomozaïek

Een bedrijfsjubileum is een speciale gelegenheid en dat vraagt natuurlijk om een speciaal cadeau: een fotomozaïek! Een uniek cadeau, opgebouwd uit vele zelfgekozen foto’s en afgedrukt op de mooiste en beste materialen, zoals kraakhelder plexiglas of traditioneel canvasdoek. Leuk voor een medewerker die zoveel jaar in dienst is, maar ook leuk voor in de lobby van het bedrijf. Moz-Art is gespecialiseerd in het maken van de mooiste fotomozaïeken. Kwaliteit staat bij dit bedrijf op één, en dat zie je terug in de producten. Al meerdere bedrijven hebben positief gereageerd op de fotomozaïeken van Moz-Art. Een origineel en memorabel cadeau is gegarandeerd!

Persoonlijk met YourSurprise

YourSurprise staat erom bekend dat ze geweldige en persoonlijke cadeaus aanbieden. Dus ook voor bedrijfsjubilea kan je terecht bij deze webshop! Een welbekend cadeau is wel de speciale gelegenheidspenLaat schitterende pennen met naam graveren. Mooi voor een bestaansjubileum bijvoorbeeld. De pennen worden geleverd in luxe geschenkverpakking. Of wat dacht je van de luxe champagnes en wijnen in mooie, gepersonaliseerde houten kisten? Leuk als kerstgeschenk voor je werknemers! Ideaal voor iemand die na jaren trouwe dienst het bedrijf verlaat.

Cadeau-bedrijfsjubileum

Boek van alle collega’s

Iedereen kent het vriendenboek van vroeger nog wel, ook tegenwoordig wordt er nog vaak ingeschreven. Wist je dat je er ook een volwassen versie van hebt, die je digitaal en online kunt samenstelling. Leuk om cadeau te geven bij een bedrijfjubileum, het boek van alle collega’s. Laat het bijvoorbeeld door alle collega’s en/of ex-collega’s invullen, dit geeft gegarandeerd mooie herinneringen! Of laat het klanten invullen; dat is nog eens origineel. De vragen kun je zelf samenstellen en iedereen kan de vragen vanaf zijn eigen locatie/pc invullen; ideaal! Lees hier onze ervaringen met Vriendenboeken.nl.

eenkadovoor.nl stagiair

eenkadovoor.nl stagiair

Maak kennis met het leukste team van de internetwereld. De eenkadovoor-redactie zoekt de mooiste kado's en inspirerende kadoverhalen voor jou uit. Het leven is een feest en daar horen cadeautjes bij! Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan vooral contact met ons op!
eenkadovoor.nl stagiair

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...