cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Cadeau huwelijksjubileum ouders

In deze tijd is het toch wel heel bijzonder als je ouders 30 of misschien wel 40 jaar getrouwd zijn. Dat moet groots gevierd worden en daar hoort natuurlijk een mooi maar ook origineel cadeau bij. Op Fonq.nl vind je deze cadeaus dus ik ben voor jullie rond gaan kijken wat je zou kunnen geven. Onderstaand vinden jullie mijn suggesties maar er is natuurlijk veel meer leuks te koop dus neem zelf ook even een kijkje.

Plop

Er wordt nog wel eens een wijntje door je ouders opengetrokken. Daarom is dit cadeau zo leuk, want het heeft namelijk twee functies. Een lekker flesje wijn voor je ouders en als de fles leeg is kunnen ze van het kistje wat om de wijn heen zit een tafellamp maken. Hoe leuk is dat. En de prijs voor dit twee in één cadeau is ook erg aangenaam, want voor € 19,95 ben je al klaar.

Er warmpjes bij zitten

De romantiek spat er nog af dus je ouders zitten regelmatig gezellig in de tuin met een glaasje wijn en een goed boek maar natuurlijk ook voor een goed gesprek. Helaas is het Nederlandse klimaat niet altijd even warm daarom is een terrashaard een fijn cadeau. Deze heeft een mooi design en staat nog gezellig ook.

Warme voetjes

Een vloerkleed is weer helemaal hip en zorgt voor sfeer in huis. Die koude tegelvloer wordt voorzien van een heerlijk warm kleed. Kleden zijn er in alle vormen, kleuren en maten dus er zal er vast wel eentje bij zitten waar je ouders direct verliefd op worden. Bijvoorbeeld deze met zijn vrolijke kleuren en gemaakt van wol. Een prachtig cadeau van een uitstekende kwaliteit.

Bakkie leut

Een bakje koffie gaat er altijd wel in dus met deze mooie machine zullen je ouders reuze blij zijn. De machine heeft een vintage look en is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. De lekkerste espresso’s en cappuccino’s zetten ze dus voortaan met deze eyecather.

Pak de koffer maar

Je ouders zijn dol op reizen dus ze hebben al aardig wat koffers versleten. Tijd voor een nieuwe dus. Met deze handige koffer van SuitSuit is het verplaatsen van je koffer een eitje, want door de vier wieltjes rol je hem zo mee. De koffer is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren en in het zwart (voor als je minder op wilt vallen). Een mooi cadeau waar ze echt iets aan hebben.

Image Credits: Pixabay.

Tessa Droge

Tessa Droge

Kado's ontvangen maar vooral geven is altijd leuk maar er over schrijven is nog leuker. Mensen voorzien van de juiste informatie en enthousiast maken om een kado te kopen. Daarom ben ik als reviewer terecht gekomen bij eenkadovoor.nl. Ik ben een jongedame die naast haar drukke baan als directiesecretaresse vooral veel op het internet te vinden is om te onderzoeken en te proberen. Ik hoop dat ik jullie kan overhalen om de leukste kado's te vinden op eenkadovoor.nl.
Tessa Droge

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...