in

Wat geef je iemand cadeau die gaat studeren?

Cadeau studeren; het is zo ver: je kleine spruit, jongere broertje of beste vriendin gaat studeren. Een mijlpijl in zijn of haar leven! Of jij hier nou blij mee bent, of dat je degene liever bij je had gehouden laten we even in het midden. Want hoe je het ook wendt of keert, deze gebeurtenis verdient een cadeautje!

Alles wat je nodig hebt

Als je gaat studeren, zijn er heel wat producten die je goed kan gebruiken. Al deze producten kunnen als cadeautje worden gegeven. Denk bijvoorbeeld aan een goede laptop , een aantal handige boeken of een mooi nieuw bureau. Heb jij niet zo’n groot budget of ben je gewoon op zoek naar iets kleiners? Kies dan bijvoorbeeld voor schoolspullen zoals een etui, schrijfgerei en een agenda. Al deze cadeaus zijn superhandig én ze besparen de student veel moeite en kosten.

Financiële bijdrage

Studenten staan niet bekend om de groep die het financieel het beste voor elkaar hebben. Je kunt de (aanstaande)student een steuntje in de rug geven en een financiële bijdrage doen. Het zijn vaak de ouders of grootouders die kiezen voor dit cadeau. Naast ‘gewoon’ geld is een tegoedbon van een warenhuis waar schoolspullen (of een nieuwe outfits voor de eerste schooldagen) te koop zijn altijd goed als cadeau studeren. Geld maakt misschien niet gelukkig, het maakt het studentenleven wel een stuk aangenamer!

Op kamers?

Gaat de persoon in kwestie op kamers wonen? Dat zijn er nog veel meer leuke cadeau-opties! De student heeft waarschijnlijk heel wat nieuwe meubels, woonaccessoires en huishoudelijke apparatuur nodig. Ook alle bovenstaande ideeën zijn geschikt voor een student die op kamers gaat wonen. Tip: maak zelf een persoonlijk en origineel cadeau voor degene die gaat studeren en op kamers gaat wonen. Denk bijvoorbeeld aan een zelf geknutseld fotolijstje met een foto van jullie samen of aan een survival kit!

Vind jij het niet nodig om een cadeau te geven aan iemand die gaat studeren? Misschien kun je hem of haar verrassen met een cadeau afstuderen! 

Lees ook

Written by CadeauQueen Martine

Ik ben Martine, oprichtster van 123cadeauidee.nl en een ervaren cadeau deskundige. Sinds 2008, toen ik mijn eerste website lanceerde, ben ik bezig met het delen van mijn liefde voor leuke en originele cadeaus. Van het bedenken van unieke cadeau-ideeën tot het geven van deze cadeaus. Ze noemen mij niet voor niets CadeauQueen.

Mijn ervaring en liefde voor cadeaus gaat verder dan online. Samen met mijn man had ik jarenlang een winkel gespecialiseerd in LEGO, waar ik veel klanten heb geholpen met persoonlijke cadeautips.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau dat verrast en verblijdt, of naar de laatste trends en tips in de cadeauwereld:, je bent hier aan het juiste adres. Mijn blogs zijn een schat aan informatie en inspiratie voor cadeau-ideeën voor alle gelegenheden.

Volg mij voor de beste tips, trends en ideeën die jouw cadeaumomenten transformeren in onvergetelijke herinneringen.

BABY born 30 jaar

BABY born is jarig!

Tips voor cadeau bij 30-jarig huwelijk