Er zijn vele soorten cadeaubonnen. De meeste mensen zullen denken aan de standaard bonnen uit de winkel, maar bij eenkadovoor hebben wij een hele goede aanrader; de cadeaubonnen BONGO! Alles behalve standaard en gegarandeerd succes. Ben je benieuwd wat BONGO precies is en te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Begin 2000 werd BONGO opgericht door Bruno Spaas en Marc Verhagen. Het idee was om een unieke cadeaubelevenis op de markt te brengen. En dat is  gelukt, want in 2001 komt hun eerste cadeaubon op de markt. BONGO is een beleveniscadeau waarmee je iemand een onvergetelijke ervaring binnen een bepaald thema geeft. Hoe die belevenis er precies uitziet en wanneer deze plaatsvindt, kiest de gelukkige zelf. Een ideaal cadeau dus!

Op de website van eenkadovoor.nl bieden we veel verschillende cadeaubonnen aan van BONGO. Van romantische weekendjes weg tot lekker dineren in een goed restaurant, er is ontzettend veel keuze! En het concept van het cadeau is simpel;

Als eerst kun je kiezen welke verpakking je neemt; er zijn veel verschillende Bongo-doosjes die elk staan voor een thema. In het doosje zit een mooi uitgewerkt boekje waarin alle keuzemogelijkheden uitgebreid worden beschreven. In het boekje vindt je alle praktische informatie die je nodig hebt bij het maken van je keuze. Zo wordt de ontvanger van het toffe cadeau warm gemaakt voor alle toffe tips. In het doosje vind je de bon waarmee de ontvanger de dagactiviteit of het arrangement van zijn/haar keuze reserveert.

 

Voor alle reserveringen ga je naar BONGO.nl, daar staat precies alles uitgelegd. Ook voor de andere informatie kan je terecht op de website!

Leave your vote