cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

De allerleukste cadeaus voor jouw Peter en Meter

Wil jij op een unieke manier iemand vragen om Peter of Meter van jouw kindje te worden? Laat dit dan op een rompertje of speen bedrukken en stel de vraag op een originele manier.

Leuke cadeaus voor de Peter

Persoonlijke speen

Ben jij in verwachting of heb je net een kleintje en wil je een van de belangrijkste personen in je leven vragen peter te worden? Stel deze bijzondere vraag dan op een persoonlijke en unieke manier met een schattig speentje. Je kunt de fopspeen met naam personaliseren met de naam van de peter in spe. Zo geef je jouw cadeau op dit speciale moment ook nog eens een heel persoonlijk tintje. Wat zal hij verrast zijn als hij jouw pakje openmaakt.

Rompertje met tekst

Ook heel bijzonder; vraag de Peter via een gepersonaliseerd rompertje! Hoe leuk is het dan om deze bijzondere persoon op een unieke manier te vragen of hij de peter van jouw kindje wil zijn. Laat een schattig rompertje bedrukken met een speciaal peter design en de naam van de toekomstige peter. Wat een verrassing als hij de tekst op het buikje van de baby leest! Met deze bedrukte romper krijgt het vragen van de peter echt een persoonlijke touch. En naast dat je de toekomstige peter ultiem verrast, is het rompertje met naam ook een mooie herinnering voor later.

Misschien heb je al een Peter en is hij/zij de allerbeste van de hele wereld. Vertel dit dan met een uniek cadeautje zoals een mok met foto of persoonlijk bierpakket.

Leuke cadeaus voor de Meter

Houten hart met naam

Zoek jij nog een speciale verrassing voor jouw meter, gewoon omdat zij de allerliefste is? Dan is dit houten hart met haar naam echt het allermooiste cadeau. Met dit meter houten hart kun je jouw meter pas echt laten weten hoe blij je met haar bent. Maak een prachtig houten hart met een lieve tekst en de naam van jouw meter en zet haar in het zonnetje. Het houten hart heeft een moderne white wash finish en een handig ophanghaakje. Hierdoor past jouw kunstwerkje in ieder interieur. Ook superleuk als verjaardagscadeau voor jouw meter!

Mooie fotolijst

Verras de nieuwe Met alvast met een persoonlijk fotolijstje; voor een mooie foto van hen samen. Mooi!! Als je al een leuke foto hebt, dan kun je die er natuurlijk gelijk in doen, maar je kunt er ook voor kiezen om het alvast cadeau te geven zonder de foto. Deze maak je dan gewoon op een ander moment en dan geef je hem alsnog later!

Martine van der Haven-Laros

Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips. Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.
Martine van der Haven-Laros

Latest posts by Martine van der Haven-Laros (see all)

Martine van der Haven-Laros

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...