Ook mama mag in de zwangerschapstijd wel een keer goed verwent worden. Hoe maak je nou een vrouw écht blij? Met een heel  mooi sieraad natuurlijk. En hoe leuk is het als het sieraad een mooie betekenis heeft? Hier de mooiste zwangerschapssieraden voor mama!

 

Moeder ketting – Family Tree of Life

 

Alle moeders zullen willen weten waar je dit gekocht hebt. Een prachtige hanger met plaats voor meerdere namen rond de ring. Op de ring hangt een adembenemend mooie ‘ Tree of Life’ als symbool voor de hele familie. De hele bedel is van echt zilver en de namen worden ook in het zilver gegraveerd. Ook kan er natuurlijk een datum op, er is plaats voor 25 tekens!

Engelsrufer

 

Je beschermengelen altijd om je heen: soms bij zonsopgang, wanneer je niet weet of je nu slaapt of wakker bent, of wanneer het schemert en zich schaduwen vormen die je aan je gevoel laten twijfelen. Dit is waar deze mooie bedel voor staat. Een zilveren Engelsrufer met verschillende kleuren klankbollen. Elke kleur heeft een verschillende betekenis maar je kan natuurlijk ook de bol verwisselen naar je kleding of stemming.

Sphere of Life – Babyfeet

 

Deze bol van echt zilver is uitgesneden met schattige babyvoetjes. Een prachtig cadeau voor een zwangere vrouw, zeker met een lange ketting erbij. De schitterende verpakking draagt ook nog eens bij aan dit mooie cadeau.

Drops of Happiness

Deze flinke kraal is leuk aan een ketting of aan je armband. Het is heel bijzonder door de naam op het kapje, en de gekozen kleur. Elke maand waar een kindje in geboren is, heeft een andere kleur Swarovski kristal. Of je kiest gewoon de kleuren die je mooi vind, dat mag natuurlijk ook!

Mommy’s bundle of love

Lieve hangertjes vormen moeders grootste trots om haar nek! Een klein zilveren hangertje met de beginletter van een kindernaam, één geboortesteentje gemaakt met swarocski elements en een dik hartje voor erbij. Alle onderdelen zijn gemaakt van echt zilver.

Leave your vote