Niet alleen vrouwen maar ook heren vinden het heerlijk om zich lekker te verwennen onder de douche met een doucheschuim, scrub en shampoo. Natuurlijk is het ook prettig als het gezicht na het scheren wordt verwend en daar zijn ook voldoende producten voor verkrijgbaar. Een leuk cadeau om in een geschenkverpakking aan de man te geven.

Gezichtsverzorging

Bij Rituals vind je een gezichtsverzorgingspakket die ook makkelijk mee te nemen is op reis. Dit pakket bevat drie miniproducten met scheercrème, gezichtsscrub en after shave lotion. De naam zegt al genoeg: Samurai secret. Een pakket voor de strijdlustige man.

 Alles in één

Dit cadeaupakket bevat alles wat een man echt nodig heeft.  dit pakket heeft een doucheschuim, bodyscrub, verkoelende douchegel en deodorant. Het is erg handig om mee te nemen op reis of handig voor in de badkamer.

Frisse blik

Deze set van L’Oreal heeft drie producten om er dagelijks fit en verzorgd uit te zien. Deze giftset speciaal voor mannen boven de 45 bevat L’Oréal Paris Men Expert Scheermousse, L’Oréal Paris Men Expert Vita Lift gezichtscrème, L’Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme Deodorant en een luxe toilettas.

Lekkere geur

Dit heerlijk geurende pakket van Dolce & Gabbana  The One Eau de Toilette Spray voor heren combineert stijl en sensualiteit in een zachte, subtiele, maar heeft toch kruidige geur. Deze set bevat Dolce & Gabbana The One Men Eau de Toilette, Aftershave Balsem en Douchegel. De geur heeft aroma’s van grapefruit, koriander, basilicum, kardemom, oranjebloesem, cederhout, amber en tabak.

Parfum

Geef dit heerlijk ruikende parfum cadeau van Lancôme O de Lancome cadeau. Elke man zou hier vast en zeker tevreden mee zijn. Lancome O de Lancome is een verfrissend parfum met een vrolijk karakter. De geur heeft noten van bergamot, mandarijn, jasmijn, citroen en kamperfoelie.

Scheerapparaat

Ook dit is een ideale cadeau voor de man. Met het Philips PT860/16 elektrisch scheerapparaat kun je meer dan 50 minuten draadloos scheren. Dit apparaat is een afspoelbaar scheerapparaat met QuickRinse-systeem en binnen 1 uur opgeladen.

Leave your vote