cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

DIY; Een persoonlijk ”Wie ben ik” spel

Wie ben ik? Een leuk spel voor het hele gezin! Jong en oud kan zich vermaken met dit spel. Het is een heel persoonlijke versie van “Wie is het” met foto’s van je familie! Het is toch hartstikke leuk om te raden wie er in de familie wordt omschreven. In dit blog lees je hoe je zelf zo’n spel maakt.

Op het blog DIYDiva.nl (superleuk blog!) staat een hele leuke DIY, over hoe je dit leuke en persoonlijke ‘Wie is het’ Spel kunt maken. Het kost tijd om dit spel te maken, maar het resultaat maakt alles goed! Het is leuk om het te maken voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, jubileum, met Sinterklaas of met kerst. Op deze dagen ben je met je familie bij elkaar en is het natuurlijk altijd leuk om met zijn alle een spelletje te spelen!

Stap 1:

De basis is het spel ‘Wie is het’, waaruit makkelijk de kartonnetjes uitgehaald kunnen worden.  Het spel bestaat uit 2 plastic “kaarthouders” en 3 gelijke sets kaartjes, die je er makkelijk uithaalt.

Stap 2:

Er zijn 24 afbeeldingen nodig. Van iedereen zet je de foto in een Word document, Let erop dat je wat variatie in foto’s hebt, zoals babyfoto’s, zwart-wit en kleur, voor school/pasfoto’s diverse kleuren achtergrond. Maak alle afbeeldingen 3,00 cm hoog en 2,8 cm breed. Onder de foto zet je de namen (lettergrootte 8).

Stap 3:

Print alles 3x uit op fotopapier of karton. Als je printer dit niet aankan, print je het op gewoon papier en doe je het vervolgens op plakplastic en knip je het uit. Als je wel gelijk op karton of fotopapier kan printen, dan is dat natuurlijk veel handiger.

Stap 4:

Plaats alle foto’s achter het plastic ”kaarthouder” en het spel is klaar om bespeeld te worden!

Ben je nog op zoek naar een Wie is het? spel? Ga dan naar Bol.com, hier vind je genoeg verschillende ”wie is het” spellen.

wie ben ik

Dit leuke DIY idee is van de DIYDIVA! Kijk op haar site www.diydiva.nl voor nog meer creatieve inspiratie!

 

 

 

Marit Timmer

Marit Timmer

Hoi ik ben Marit, 19 jaar en student op het ROC Zadkine! Ik doe de opleiding Marketing & Communicatie en zit nu in mijn afstudeerjaar. Ik loop van november tot april stage bij eenkadovoor.nl. Dit is de tweede keer dat ik hier stage loop, omdat ik het zo naar mijn zin heb! Buiten school en stage, ga ik graag op stap met mijn familie en vrienden. Verder ben ik graag bij mijn neefje van 1,5 jaar.
Marit Timmer

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...