Eetbare brievenbuscadeaus!

Een kaart ontvangen is altijd leuk maar als de kaart van chocolade is, is het nog leuker. Een verjaardag, geboorte, huwelijk of zomaar er is altijd wel een reden om een kaartje te versturen. Het kan met een telegram of met een mooie foto erop. Maar je kunt ook een heerlijk chocoladecadeau versturen, want deze cadeaus passen allemaal door de brievenbus.

Telegram

Kop2.1

Je geliefde vertellen hoeveel je van hem houdt kan je doen met dit telegram van chocolade. Het telegram bestaat uit 21 blokjes Belgische chocolade. Fair trade melkchocolade en witte chocolade. Het telegram past door de brievenbus en kan je door Greetz in laten pakken zodat het een extra feestelijk cadeau wordt. 

Merci

Kop2.2

Een doos vol chocolaatjes die je aan iemand geeft die je wil bedanken. Merci is daar het ideale cadeau voor. Op de verpakking kan je je eigen foto en tekst laten zetten om het cadeau nog persoonlijker te maken. En als de doos leeg is kan je de cover met jouw foto en tekst gewoon bewaren. Leuk toch!

Chocola met kaarsje

Kop2.3

Een vriendin is jarig maar je kunt niet naar haar toe. Dan kan je haar verrassen met dit smakelijke cadeau. Een stuk chocolade met mini smarties en er zit een verjaardagskaarsje in de wikkel die je natuurlijk helemaal zelf ontwerpt!

I love Milka

Kop2.4

Dit Milka hart bevat 30 bonbons gevuld met hazelnoot-nougat crème vulling. Om je moeder te bedanken of voor je collega die al een tijdje thuis zit vanwege ziekte. Dit cadeau valt altijd in de smaak.

No Responses

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.