cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Geen feest zonder slingers

Ik ben gek op een feestje. En bij een feestje horen slingers. En het liefst ook ballonnen. Gewoon omdat je daar een extra feestelijk gevoel van krijgt.

Is het feestje wel vandaag?

Ken je dat? Dat je aankomt bij het huis van vrienden voor een verjaardagsfeest en dat je – zeker wanneer het lijkt alsof er niemand is – ineens twijfelt of je wel op de juiste dag voor de deur staat. Het maakt mij altijd een beetje nerveus. Mijn eerste blik naar binnen is daarom vaak gericht op ieder teken van leven en feest. Zie ik slingers of ballonnen? Dan weet ik dat ik goed zit en bel ik met een gerust hart aan.

Eenmaal binnen op een feestje draagt versiering bij aan de feestvreugde. Het stukje aandacht dat is besteed aan het ophangen van slingers en ballonnen lijkt onbenullig, maar is eigenlijk heel waardevol. Ik word er direct blij van als er vrolijk gekleurde slingers aan het plafond wapperen!

Slingers horen er bij

Bij ons thuis hangen er dus elke verjaardag slingers, dat is geen verrassing. De avond voor mijn verjaardag ga ik altijd eerder naar bed dan mijn man. Ik weet heel goed wat hij die avond doet als ik boven ben. Terwijl ik probeer te slapen doe ik mijn best er niet aan te denken en kijk ik extra uit naar de volgende dag. Glunderend sta ik de volgende ochtend in pyjama beneden om de versierde kamer te bewonderen en kadootjes uit te pakken. Heerlijk toch?

vlaggetjeslijn slingers

Slingers voor allerlei feestjes

Natuurlijk zijn slingers niet alleen leuk bij verjaardagsfeestjes. Ook bij bruiloften, belangrijke voetbalwedstrijden, geboortes, vrijgezellenfeesten, babyshowers en huwelijksjubilea hoort feestelijke versiering. Gelukkig is er genoeg te koop. Een eenvoudige gekleurde vlaggetjeslijn past bij ieder feest. Voor hele bijzondere feesten is een unieke slinger een goede keus. Bestel bijvoorbeeld een slinger met naam voor de geboorte van een baby, een romantische hartjesslinger voor bruiloften en andere romantische feesten of een Sinterklaas vlaggetjeslijn voor pakjesavond.

Versier jij het huis voor ieder feestje? Ik ben benieuwd wat je dan voor versiering gebruikt. Wie weet kan ik dat als inspiratie gebruiken het eerst volgende verjaardagsfeest…

Kim Knopper

Kim Knopper

Gek op reizen, haken, post, kadootjes en schrijven. Van dat laatste heb ik als tekstschrijver en blogger mijn beroep gemaakt. Op Eenkadovoor.nl mag ik mijn passie voor schrijven combineren met mijn liefde voor kado's. Daarmee hoop ik je te inspireren en bruikbare tips te geven voor originele, verrassende kado's.
Kim Knopper

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...