cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Gepersonaliseerd kraamkado

Het is altijd leuk om een de kleine baby en zijn of haar ouders te verrassen met een kraamkado! Persoonlijk hou ik heel erg van een gepersonaliseerd kraamkado, dus met eigen naam of  met eigen foto. En dat komt mooi uit, want je hebt heel veel gepersonaliseerde kraamkado’s! Zal ik er een aantal uitlichten voor jou?

Kraamkado met naam

Als er een kleine baby is geboren dan heeft hij of zij natuurlijk ook een mooie naam. Een naam waar de ouders van het kindje heel erg hun best op hebben gedaan en dus ook erg trots op zijn! Terecht, dit lieve kindje zal deze naam de rest van zijn of haar leven dragen!

Een gepersonaliseerd kraamkado met de naam van het kindje is daarom heel erg leuk! Een mutsje of handdoek met de naam van de kleine, of een leuk t-shirtje, rugzakje of koffertje. Dit kan natuurlijk leuk met de voornaam of de voor- en achternaam. Ook leuk; alleen met de achternaam! Dan kunnen toch meerdere mensen het kraamkado gebruiken, bijvoorbeeld als hij of zij later nog een broertje of zusje krijgt.

Voordeel: een gepersonaliseerd kraamkado is zo geregeld! Je hebt alleen een naam en/of achternaam nodig. Je hoeft er geen foto of iets dergelijks voor te regelen, hoewel een kraamcadeau met foto natuurlijk ook erg leuk is.

Kraamkado met foto

Mintens net zo leuk is het om iemand te verrassen met een kraamkado’s met een foto of afbeelding. Dit kan een foto van het baby’tje zijn, een afbeelding van het geboortekaartje of iets anders. Een foto van het baby’tje is soms misschien wat lastig omdat je die niet altijd hebt, maar via Facebook kom je soms al een heel eind. Anders kun je misschien ook aan een trotse opa, oma of tante vragen of ze misschien een leuke foto hebben die je kunt lenen.

Bekijk hier de kraamkado’s met foto!

Martine van der Haven-Laros

Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips. Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.
Martine van der Haven-Laros

Latest posts by Martine van der Haven-Laros (see all)

Martine van der Haven-Laros

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...