Zoals je misschien al weet komt Moederdag er weer aan! Wat ga jij je moeder dit jaar geven? Nog geen idee? Wees gerust, bij ons ben je op het goede adres! Wij hebben enkele toffe cadeautips die je moeder zeker leuk gaat vinden. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!

Mooie ketting

Wordt jouw moeder blij van een mooi sieraad? Geef haar dan deze ketting van YourSurprise! Het is niet zomaar een ketting, nee, hij heeft een chunk met je eigen foto erop! Je kan meerdere chunks maken, zodat je steeds kan veranderen. Ze zijn gemakkelijk vast te klikken, dus geen geklungel.  De bolletjes ketting is gemaakt van roestvrij staal en zilverkleurig. Via de handige foto-editor bewerk je simpel en snel  je eigen foto’s. Dus verras je moeder met een leuke foto van jullie samen op een ketting! Bestel ‘m nu bij YourSurprise!

Foto mozaik

Sta jij eigenlijk altijd wel leuk op de foto en heb je dus heel veel foto’s van jezelf? Dan is het logisch dat je niet kunt kiezen uit al die leuke foto’s. Geen probleem; verras jouw moeder met een foto mozaiek van Moz-Art! Dan hoef je namelijk niet te kiezen en kun je alle foto’s gebruiken! Kijk op de website van Moz-art.nl voor inspiratie.

 

Heerlijke kaart

Een kaart geven is leuk, maar ook een beetje standaard. Geef daarom een chocolade kaart cadeau! Deze kaart van YourSurprise is gemaakt van Belgische Callebaut chocolade en is leverbaar in de smaken melk, wit en puur. De kaart weegt zo’n 250 gram en je kan ‘m laten bedrukken met een eigen gekozen foto of zelf geschreven tekst. Dat zal zeker in de “smaak” vallen bij je moeder.

Body Care set

Een andere cadeau waarvan je moeder zeker zal genieten is deze Body Care set. De set bestaat Greenland Fruit Emotions producten, die natuurlijke ingrediënten, fruit extracten en essentiële oliën bevatten om helemaal tot rust te komen. Er is keuze uit verschillende geuren, dus voor ieder wat wils. De set wordt geleverd in een mooie box met een gepersonaliseerde wikkel; bepaal zelf welke foto er op komt te staan!

Leave your vote