In de komende twee blogs gaan we vier games voor mannen bespreken. In elke blog komen er twee aanbod; allereerst gaat de eer naar GTA V en Battlefield 4.

GTA V

Voor vele mannen is het jeugdsentiment; de GTA serie. De beroemde sandbox game van Rockstar. In de games voer je opdrachten uit en schiet je jezelf een weg naar de top. De spellen staan er om bekend dat de mappen en levels gigantisch zijn. De steden waar de serie zich afspeelt zijn gebaseerd op grote steden uit Amerika en zijn ook echt te verkennen.

De nieuwste game in de reeks speelt zich af in Los Santos, dezelfde plaats waar GTA: San Andreas zich afspeelt. De hoofdpersonages zijn ditmaal Michael, Trevor en Franklin. Alle drie (ex-)criminelen die het rechte pad willen bewandelen. Je wisselt de missies af tussen deze drie mannen, en tussen de verplichte opdrachten door kun je de stad verkennen. Daar valt zoals altijd veel te beleven. De game is groter dan de laatste GTA games bij elkaar, dus je bent er zeker een hele tijd zoet mee! De hype rondom deze game is niet gelogen, want zowel de fans als critici waren zeer lovend over deze sandbox game en raden hem zeker aan. De adviesprijs is € 59,99 en is onder andere te koop bij Bol.com voor de Xbox 360 en PS4.

 

Battlefield 4

Battlefield heeft altijd in de schaduw gestaan van zijn broertje Call of Duty. Toch springt Battlefield er zeker uit op verscheidene fronten van CoD. Want alleen in Battlefield kan je ALLES vernietigen wat je tegenkomt. En alleen in Battlefield leidt je een oorlog vanaf een slagschip. Battlefield geeft meer vrijheid dan elke andere shooter in haar genre. In deel vier van de serie breekt de Derde Wereldoorlog uit, die wordt gevoerd tussen de Verenigde Staten, China en Rusland.

Het spektakel is groots en bombastisch. Wezenloos knallen is er minder bij, want waar Battlefield in uitblinkt is de tactiek van het spel. Jouw aanpak en bevelen bepalen hoe je vijand reageert op de wereld. Denk dus goed na wat je doet! Ook over dit spel waren de echte fans nu al te spreken, terwijl het spel pas de 29e van oktober uit komt.

Leave your vote