cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

De HEMA prinses boltaart

Goed nieuws voor iedereen die dol is op taarten en sprookjes! HEMA heeft een nieuwe toevoeging op het assortiment kinderboltaarten: de prinses boltaart. Gevuld met luchtige cake en frisse aardbeienvulling. Een taart uiterst geschikt voor kinderverjaardagen en partijtjes. De prinses boltaart is online verkrijgbaar via hema.nl. Dat wordt koninklijk smullen!

Sprookjesachtig mooi en lekker

Deze verrukkelijke taart heeft een diameter van zestien cm en is goed voor acht vorstelijk gevulde buikjes. Het prinsessenpopje zelf is gemaakt van suikerwerk. De rok van de prinses is gemaakt van een bedrukte laag witte chocolade, gevuld met chocoladecake en aardbeienbavarois. Klinkt dat lekker of niet!

Of liever stoer

Naast de prinses is er ook een kabouter boltaart, leuk voor kleuters en een robot boltaart, die natuurlijk heel stoer is voor jongens. De kinderboltaarten zijn een verrassing op elk kinderfeestje of bij iedere verjaardag.

Fan van HEMA taart

Wij zijn heel blij met deze nieuwe taarten; wij zijn namelijk gek van de taarten van HEMA! Het fijne is ook dat ze voor ieder wat wils hebben, zoals bijvoorbeeld de heerlijke Red Velvet taart die ik zelf op mijn verjaardag had. De 3d fototaart is ook een persoonlijke favoriet, omdat je er hele leuke variaties mee kunt maken.

Goed te weten

Het maakt natuurlijk niet uit welke taart jouw favoriet is, want ze zijn gewoon allemaal lekker! De taarten zijn twee dagen na bestelling af te halen in de winkel en komen vers van HEMA’s eigen bakkerij.

 

Martine van der Haven-Laros

Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips. Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.
Martine van der Haven-Laros

Latest posts by Martine van der Haven-Laros (see all)

Martine van der Haven-Laros

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...