De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur: nichtjes en neefjes staan weer te trappelen om wat leuks te doen met hun tante. Heb jij nog geen idee wat je met de kinderen wilt doen? Dan is het Tanteboek iets voor jou!

Boordevol tips

Kinderen zijn snel tevreden dus heel moeilijk is het niet om nichtjes en neefjes te vermaken. Alleen hebben sommige tantes een duwtje in de goede richting nodig en dat is precies wat het Tanteboek doet. Het Tanteboek is hét handboek voor coole tantes. Het staat boordevol tips voor uitjes, doe-dingen en cadeautjes. Voor vervelen is er dus geen tijd deze vakantie!

Tante-Handboek-voor-coole-tantes

Coolste tante ooit!

Omdat jij natuurlijk de coolste tante ooit bent, mogen de kinderen lekker vies worden. Terwijl hun ouders  zeuren over vieze vingers, natte kleding of vlekken op het meubliar mag (bijna) alles van jou.  Je hebt geen ouderlijke verplichten dus kom maar op met die verf en liters water! Een hele middag vingerverven vinden de meeste kinderen al fantastisch. Ook met snoep happen in een bak met water of een toren bouwen met water gevulde plastic bekertjes hou je ze wel even bezig.

Het Tanteboek: een vrolijk boek, speciaal voor en door tantes. Erg leuk om cadeau te doen aan jouw (schoon)zusje, oppas, eigen tante of beste vriendin. Ook een erg originele manier om een zwangerschap aan te kondigen. Je geeft het Tanteboek en zegt: “Gefeliciteerd, je wordt (weer) tante!”

Leave your vote