Dol op High Teas, maar op zoek naar iets bijzonder of nieuws? Er zijn veel soorten High Teas en nog veel meer te gekke locaties, dus tijd om je uit te leven met eenkadovoor’s vijf tips!

Op de rivier

De eerste mogelijkheid is een geweldige combinatie als je ook van boottochten houdt: een High Tea rondvaart! Dit is ook nog eens een erg origineel cadeau waarmee je iemand goed kan verassen. Met deze kleine cruise vaar jij twee uur lang door het Biesbosch heen onder het genot van een heerlijke high tea met zoete én hartige lekkernijen. Aan het einde van de tocht heb je een heerlijke rit achter de rug!

Arabisch

Doe eens gek en ga voor een badhu chai, oftewel een Arabische High Tea! In de unieke sfeer van een van de oudste nog overlevende badhuizen van Utrecht geniet jij van heerlijke theeën, snacks en uiteraard de Arabische sfeer van het restaurant zelf!

Glitter & Glamour

Altijd willen genieten van thee in style? Met deze té gekke High Tea in de winkel van beroemd tassenontwerper Omar Munie is het mogelijk! De inspirerende locatie, in combinatie met de thee en lekkere hapjes zoals brownies met cocos, levert een leuke, gezellige dag op met een tour van de winkel op het eind.

Highest  Tea

Tijd om even bij te kletsen met je vriend(in) of een goeie collega, met The Highest Tea in The Netherlands!  Dit maak je natuurlijk niet zomaar elke dag mee, zoveel meters de lucht in terwijl je aan een heerlijk warme kopje thee zit. Om precies te zijn zit je op 135 meter hoog! Dit is trouwens veel hoger dan het restaurant in de Eiffel toren, kan jij genieten van een High Tea verzorgt door chef Bart Middendorp. Tot 45 kilometer heb je onverstoord uitzicht over de prachtige stad van Den Haag!

Leave your vote