cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Hoera! Jip en Janneke 25 jaar bij HEMA

Jip en Janneke zijn al 25 jaar HEMA’s leukste vriendjes! Om deze bijzondere vriendschap te vieren, heeft HEMA een speciale collectie met Jip en Janneke producten uitgebracht. Van speelgoed tot aan onesies; voor elke Jip en Janneke fan zit er een leuk verzamelitem tussen. Het betreft een limited edtion collectie dus wees er snel bij! De Jip en Janneke collectie is verkrijgbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

Nostalgie

Hele generaties zijn opgegroeid met de avonturen van Jip en Janneke; geschreven door Annie M.G. Schmidt en geïllustreerd door Fiep Westendop. Nog steeds is het kleuterduo erg populair. In 1992 is HEMA een speciale samenwerking aangegaan met tekenares Fiep Westendop, waarbij HEMA het exclusieve (voor)recht heeft gekregen om de tekeningen van Jip en Janneke te gebruiken. In de afgelopen 25 jaar zijn daar heel veel mooie producten uit ontstaan.

Kinderkamer

Voor de kinderkamer zijn er diverse canvas manden en opbergdozen met Takkie design verkrijgbaar. Ook zijn er onder andere soft cotton dekbedovertrekken voor kleuters en peuters in ditzelfde design. Nieuw zijn de gevulde kussentjes in Takkie vorm en met Jip en Janneke print. Enig is ook het roze Jip en Janneke kindernachthemd met felroze en oranje stipjes. Bij het nachthemd zit een bijpassend nachthemdje voor een teddybeer. Verder is er een reeks vrolijke Jip en Janneke leesboekjes beschikbaar. Tip voor mama: een heerlijk warme fleece onesie met Takkie print! De perfecte outfit om verhaaltjes in voor te lezen.

Speelgoed

Voor kinderen is er natuurlijk ook Jip en Janneke speelgoed. Zo is er keuze uit een Jip en Janneke kwartetspel, memospel, shopping game, houten blokkenset, bellenblaas en een servies set. En zijn er verschillende puzzels, stempels, uitdeelboekjes, stickers, sleutelhangers en knuffels. Een tijdloze klassieker is het Jip en Janneke koffertje; handig voor logeerpartijtjes of lunchpakketjes bijvoorbeeld.

Diversen

De Jip en Janneke items zijn over het hele assortiment verdeeld. Zo zijn er biologische Jip en Janneke rozijntjes, kruiden knabbels en volkoren stengels. Er is zelfs een Jip en Janneke rolgordijn en een Takkie deurmat van kokosvezel. Natuurlijk mag de kinderchampagne tijdens dit jubileum niet ontbreken. Ter gelegenheid zijn er twee limited edition Jip en Janneke flessen met bruisend appelsap uitgebracht. Proost, op naar de volgende 25 jaar!

 

Image Credits: Hema.

Martine van der Haven-Laros

Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips. Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.
Martine van der Haven-Laros

Latest posts by Martine van der Haven-Laros (see all)

Martine van der Haven-Laros

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...