5 mooiste woonartikelen die je echt in huis moet halen

Verhuizen kan altijd de nodige stress met zich meebrengen. Daarom is het geven van een housewarming een leuke afsluiting van een hectische tijd. Nu wordt het genieten! Hieronder vind je de perfecte housewarming gifts.

1. Jamie Oliver Kookboek

Het is altijd leuk nieuwe gerechten te leren. In je nieuwe huis kun je al snel aan de slag. Met dit kookboek van Jamie Oliver leer je eenvoudige gerechten te maken. Genoeg tips om je in de keuken bezig te houden.

2. Broodmand Blomus Domara

Zondag met croissantjes aan tafel ontbijten, geeft het relaxte weekend gevoel. Dan is het fijn een mooi broodmandje op tafel te hebben in plaats van de doffe broodzakjes. Dit stylish broodmandje is met chroom straaldraad afgewerkt en is in diverse kleuren verkrijgbaar.

3. Bloomingville tekst in lijst – Dance

Je huis is je domein om tot rust te komen. Daarom is het fijn om inspirerende citaten in huis te hebben, die je helpen herinneren wat belangrijk is in het leven. Verschillende citaten zijn verkrijgbaar om je nieuwe huis sfeer te geven. De lijsten zijn met elke stijl te combineren.

homespullen

4. Nextime Focus Wandklok

Deze coole wandklok schommelt met de ritme van de seconden mee, waardoor het lijkt alsof de muur trilt. De simpele design van de wandklok past bij elke interieur. Een simpel cadeaumet een trillend verassing.

5. Canvas Hangmat

Heerlijk in de zomer in je tuin of balkonnetje ontspannen ‘rondhangen’. Dat kan in deze hangmat. De hangmat is gemaakt van canvas en is daarom in staat een gewicht tot 100 kilo te houden. Deze zomer ben jij thuis niet weg te slaan.

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.