“Wat geef je cadeau aan iemand die net een nieuw huis heeft gekocht?” Het is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met enkele cadeau tips die je allemaal kunt kopen bij Greetz! Lees dus snel verder en laat je inspireren!

Blond

Het bekende merk Blond Amsterdam zal altijd goed ontvangen worden! Dat zal niet anders zijn met deze theeset. Het pakketje bevat heerlijke groene thee met een vleugje jasmijn: 25 piramide theezakjes, een thee-tip en een mok in het bekende Blond blauw design. De theeset wordt verstuurd in een mooie verzendverpakking per pakketservice, zodat het als een leuke verrassing aan komt! Als je kiest voor de Greetz inpakservice wordt dit cadeau mooi ingepakt, erg handig als je het cadeau eerst naar jezelf stuurt en zelf wilt geven. Ook leuk van Blond is de theedoeken set. Ze zijn kleurrijk en vrolijk. Leuk toch?

 

 

 

 

 

Sleutelhuisje

Dit cadeau is leuk voor stelletjes die net zijn samen gaan wonen: Sleutelhouder met twee vogels! De houder heeft de vorm van een vogelhuisje, en de twee vogeltjes dienen als sleutelhangers. De vogeltjes zijn paars en wit gekleurd, en staan leuk naast elkaar als koppel! Een handig en deels romantisch cadeau dus!

 

 

 

Mooie verlichting

Tijdens de korte dagen met lange nachten wat extra gezelligheid in huis creëren? Dat kan met deze sfeervolle theelichthuisjes! Of je ze alleen neerzet of met een heleboel bij elkaar, het wordt altijd romantisch en sfeervol! Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden!

 

 

Break an egg

Deze grappige breakdancende thee-eieren zorgen voor een lekker waterballet in je thee. Het ei werkt heel eenvoudig: vul het poppetje met verse thee (bladeren) en plaats het in het glas met heet water. Het ei drijft perfect in het water en als de thee op de gewenste sterkte is, verwijder je het thee-ei en heb je de aller-lekkerste verse thee. Op een simpele manier een heerlijk kopje thee!

 

 

 

Leave your vote