De vijf leukste ideeën voor jouw foto’s!

De vakantie is voorbij; het gewone leven is weer aan de gang… Maar gelukkig hebben wij de foto’s nog! En als je een beetje slim bent, dan kun je met deze ideeen nog extra lang nagenieten van de vakantie!

1 Iedere maand nieuwe hexa foto’s

Misschien heb je er nog nooit van gehoord (ik in ieder geval niet), maar bij Fotofabriek kun je een abonnement afsluiten waarmee jij iedere maand jouw leukste foto’s thuisgestuurd. Hexafoto’s zijn kleine zeshoekjes op honingraatkarton die je kunt bedrukken met foto’s van jezelf, je gezin, de vakanties of leuke quotes. De hexafoto’s zijn dynamisch aan de muur te hangen door het magnetische ophangsysteem. Zo kun je elke maand een andere sfeer in huis neerzetten. Zo laat je foto’s niet meer op de computer verstoffen, maar doe je iedere maand echt iets leuks met de foto’s!

2. Familieplanner voor aan de muur

Waarschijnlijk kijk je regelmatig op de kalender; drukdrukdruk. Dat wordt een stukje leuker met een familiekalender met jouw eigen foto’s! De kalender heeft een groot formaat (33×49 cm) en alle gezinsleden hebben een eigen kolom om afspraken op te zetten. Een leuke en handige familieplanner voor het hele gezin!

3 Multomap met eigen foto

Als je weer terug op school bent, dan gebruik je vast vaak een multomap. Dat wordt nu leuker doordat jij een multomap met een eigen foto hebt! Ook leuk; gebruik hem voor een verjaardag, afscheidscadeau of bruiloft. Je kunt bijvoorbeeld recepten van de daggasten verzamelen en deze in de multomap doen. Of maak er een vriendenboek voor de juf van, aan het einde van het schooljaar.
Je kunt de voorzijde van de multomap bedrukken, maar ook de achterzijde en je hebt zelfs de mogelijk om een rugtekst toe te voegen. Je kunt natuurlijk ook een multomap maken voor de losse fotobladen.

4 Collegeblok met eigen foto

Of jouw prestaties er beter van worden, dat weten we niet…. maar naar school gaan wordt een stuk gezelliger met een collegeblok met jouw eigen foto!  De collegeblokken zijn erg handig voor op school tijdens de les, voor het huiswerk in de trein of bus of natuurlijk om thuis te werken. Je kunt trouwens ook voor een schrift met jouw eigen foto’s kiezen, als je dat liever hebt. Ideaal dus!

5 Placemats met eigen foto

Heb je een bijzonder etentje met familie en vrienden of wil je de tafel opfleuren? Kies dan voor de placemats van Fotofabriek die je helemaal zelf kunt maken! Zo kun je bijvoorbeeld een placemat bedrukken met foto’s van je kinderen of van jouw favoriete vakantie. De placemat is geschikt om meerdere malen te gebruiken, want door de gelamineerde afwerking is deze gemakkelijk weer schoon te maken. Het is ook mogelijk om een placemat te maken zonder gelamineerd papier, hierdoor kun je op je placemat tekenen en schrijven. Dit is leuk voor kinderen; bij een kinderfeestje of tijdens het familiediner met kinderen.

 

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.