Inpaktips voor dummies

Eindelijk: dat té gekke cadeau dat je op eenkadovoor.nl hebt gevonden is binnen, maar nu nog inpakken. Omdat lang niet iedereen weet hoe een cadeau ingepakt wordt, zijn wij gaan speurneuzen op het internet. Het resultaat is “inpaktips voor dummies”, een makkelijk overzicht met algemene maar superhandige aanwijzingen!

De basis

Niets is erger dan een cadeau prachtig inpakken, maar op een verschrikkelijke manier vertonen! Presenteer daarom het kado ook binnen het pakpapier prachtig met onze gouden tip:

  1. Controleer of het prijskaartje, stikkers en andere mogelijke ‘verschrikkingen’ er af zijn!

Kaartjes weg? Dan kunnen wij beginnen met de basistips:

  1. Pakpapier moet op maat gemaakt worden, dus leg het cadeau op het papier en meet het af door het om het cadeau heen te slaan.
  2. Omwikkel producten met een lastige vorm (bijvoorbeeld een kandelaar) eerst met vloeipapier of stop ze in een doos. Hierdoor kan het presentje toch mooi en strak ingepakt worden.
  3. Gebruik plakband met mate, niet te veel en niet te weinig. Plak ook altijd in de lengte op de vouw.
  4. Als je geen pakpapier in huis hebt, los dit dan creatief op. Een plattegrond of leuke kranten- of tijdschriftpagina is een prima oplossing als het bij de persoon past – En niemand hoeft te weten dat je geen papier in huis hebt!

Decoreren

Nu het cadeau fraai is ingepakt, is het tijd voor een finishing touch! Na het lint is het mogelijk om een cadeau nóg leuker te decoreren en de enigste grens is jouw fantasie. Hiervoor één geweldige tip van het eenkadovoor-team:

  1. Gebruik wat je hebt, want de wereld zit vol met mooie dingen. Voor een herfstachtig cadeau, wandel door een bos en neem mooie bladeren mee om op te plakken of hang in de winter kerstballen in de strik!

 

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.