Interview met Tessa

Wie onze blogs wel eens leest weet dat wij verschillende bloggers hebben. Iedere week hebben we een interview met één van deze interessante bloggers. Deze week is dat Tessa!

“Hallo Tessa, vertel eens wat over jezelf!”

Mijn naam is Tessa Droge en ik ben 34 jaar. Ik werk momenteel als directiesecretaresse. Ik heb MEAO secretarieel gestudeerd en toen ik mijn diploma had gehaald ben ik meteen gaan werken. In mijn zeldzame vrije tijd lees ik graag, surf ik over het internet en ga ik graag shoppen en op vakantie.

“Wat maakt het schrijven voor eenkadovoor leuk?”

Het schrijven voor eenkadovoor is leuk, omdat je andere mensen op ideeën brengt voor leuke cadeaus.  Maar het is ook erg tof omdat ik zelf ook op goede cadeau-ideeën kom. Er is zoveel online te vinden dat je eigenlijk de deur niet meer uit hoeft voor een leuk cadeau!

“Waarom ben je gaan schrijven voor eenkadovoor?”

Ik ben gaan schrijven voor eenkadovoor om mijn ervaringen met websites en cadeaus met anderen te delen. Plus ik vind het heel leuk om te lezen en te schrijven over cadeaus, dus daarom was eenkadovoor ideaal!

“Wat vind je het leukst om cadeau te geven?”

Dat ligt vooral aan de persoon en wat ik het beste bij hem/haar vind passen, meestal een bepaald sieraad of een lekker geurtje.

“Wat vind je leuk om cadeau te krijgen?” 

Zelf vind ik beauty artikelen leuk om te krijgen, maar ik ben ook helemaal weg van Blond Amsterdam,  dus als ik daar iets van krijg maak je mij altijd blij!

“Wat is het leukste cadeau waarover je hebt geschreven?’

Het leukste cadeau waar ik over geschreven zijn de cadeaupakketten van Rituals. Omdat ik dit merk zelf ook heerlijk vind en het ook heel leuk is om cadeau te geven!

Tessa

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.