Kleine cadeautjes voor Moederdag!

Een Moederdag cadeau hoeft niet groot en duur te zijn; dat geldt ook voor Moederdag! Voor een paar euro’s kan je al een kleinigheidje hebben waar je iemand mee kan verblijden. Wij hebben enkele toffe (kado)tips voor je! Lees dus snel verder!

Geluksmuntje

Verras jouw moeder met haar eigen geluksmuntje! Omdat ze de liefste is en altijd voor jouw klaar staat. Je kunt alleen een geluksmunt kopen, maar ook een geluksmunt in een kaart. Dan staat er niet alleen een mooie tekst op het muntje, maar ook op de kaart zelf. In de kaart kun je dan een lieve tekst schrijven, zeker weten dat jij jouw moeder verrast met het geluksmuntje voor moederdag!

Eigen kristal

Laat nu iemand op een speciale manier weten dat je aan ze denkt met Crystal Wish Jar. In dit potje geen saai bosje bloemen, maar alle benodigdheden om een echt kristal te kweken! We maken geen grapje; in dit potje vind je kristal poeder, kristalzaadjes, een beschrijving en een lieve boodschap voor degene aan wie je het geeft. Je kan kiezen tussen verschillende wens potjes waaronder Believe, Good Luck, Missing You en Thank You.

Lieve knuffels

Knuffels zijn niet alleen voor kinderen, ze zijn ook hartstikke leuk om aan je eigen moeder te geven. Er zijn tal van leuke knuffeldieren met een t-shirtje aan die je kan voorzien van een (leuke) foto of tekst. Dus bijvoorbeeld een foto van jullie saampjes of zelfs met de rest van de familie erop! Een origineel cadeau wat zeker goed in smaak zal vallen. Er zijn vele varianten, dus er zal vast en zeker iets leuks tussen zitten wat jou bevalt! 

Image Credits: Pexels.

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.