De decembermaand is een erg drukke maand. Vaak werk je nog tot vlak voor de kerst en dan wil je eigenlijk in de dagen dat je vrij bent alles halen. Ik heb het jullie wat makkelijker gemaakt door leuke lastminute kerstcadeaus voor vrouwen voor jullie op te zoeken.

Last minute kerstcadeaus:

1. Een luxe geschenkset

Vrouwen houden ervan om verwend te worden, zoals met deze luxe geschenkset! Dit pakket bestaat uit een grote, witte badhanddoek van 70 bij 140, een fles showergel 250 ml, een pot scrubgel 150 gr, een grote witte puffspons en een tube 200ml bodylotion. De gehele set zit in een mooie zwart geschenkdoos met Mrs. Sticker.

2. Stijlvolle vrouwenarmband met horloge

Een mooie armband is altijd goed. Deze stijlvolle armband is leverbaar in twee verschillende kleuren en heeft ook nog een klokje. Een armband en een horloge in 1 en dat voor een leuk prijsje.

3. Solis Nek massage

Deze Solis Nek massager zorgt ervoor dat je heerlijk kan ontspannen. Dankzij de combinatie van vibraties en warmte ontspannen de nekspieren en kan jel ekker ontspannen. Ook ideaal als je nekpijn hebt. Een fijn cadeautje voor een vrouw graag gemasseerd wordt.

4. Zilver spiegeltje met foto

Een spiegel is onmisbaar voor een vrouw. Hoe leuk is het om een spiegeltje te ontvangen met een foto van je dierbare erop? Ik weet zeker dat ze daar erg blij van wordt, van dit zilveren spiegeltje met foto.

5. Zwemmen en dineren

Bij Preston Palace kan je heerlijk zwemmen in hun subtropische zwemparadijs. Na het zwemmen kan je aanschuiven voor een heerlijk diner. Preston Palace heeft cadeaubonnen die je kan geven tijdens de kerstdagen. Onbeperkt genieten van alle faciliteiten in het subtropisch zwem- en saunaparadijs én heerlijk dineren in Kiprestaurant De Piri Piri. Wie wil dat nou niet?

6. Toilettas met foto

Deze toilettas met foto is een ideaal cadeau. Laat de toilettas bedrukken met eigen naam en foto en je hebt een super handig en prachtig cadeau! Niet alleen handig voor in de badkamer, maar ook voor op vakantie of een dagje uit. De toilettas heeft 3 handige vakjes, zo kun je alles netjes opbergen. De tas is makkelijk te gebruiken en kan geheel opengeklapt en opgehangen worden aan de handige haak. Laat de tas bedrukken met jouw foto, tekst en een leuk design. Jouw ontwerp wordt bedrukt op de flap van de toilettas. Zo heb je snel een trendy toilettas met foto!

Leave your vote