cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Fashionable de regen in: leuke regenjassen, -laarzen en paraplu’s

Getverderrie, bah, brrrr, vies, niet leuk. Ik heb het over door de regen moeten. Wist je dat november de maand is met het meeste aantal natte uren? Hoe gezellig de regen klinkt als hij tegen het raam tikt, hoe erg we ‘m verafschuwen als we naar buiten moeten als het met bakken uit de lucht komt. Het weer kunnen we helaas (nog) niet beïnvloeden, dus dan moeten we er maar het beste van maken. Hoe je dat doet? In ieder geval door je goed uit te rusten met een leuke paraplu, een mooie regenjas en een goed paar regenlaarzen. Zo kun je de strijd in ieder geval modieus aan met meneer regen. Terwijl ik dit schrijf moet ik snel een keuze maken voor een regenjas of -pak, want zaterdag word ik op een zeilboot verwacht. Help je mee?

We love (regen)

Heb je de review van onze Johanna al gelezen? Zij testte in september een superschattige, rode, hartvormige paraplu uit. Zo’n paraplu waarvan je bijna gaat hopen dat er een paar spetters uit de lucht komen omdat je er zo vrolijk van wordt. Wat mij betreft een ideaal cadeau voor regenhaters zoals ik.

Lekker in de plassen stampen

Zeg nou zelf, ook al ben je volwassen, je zou stiekem ook best eens in die plassen willen stampen. Wel met waterdichte schoenen natuurlijk, anders is de lol er zo vanaf. Je kunt natuurlijk kiezen voor kleurrijke en opvallende regenlaarzen, maar kies je liever voor het iets modieuzere pad … dan heb ik ook een paar rode regenlaarsjes gevonden in de modekleur van dit seizoen: Marsala.

Zwemmen in je regenpak

Ga je voor een simpele poncho, een vormloos maar functioneel en groot regenpak waar je in zwemt, of moet jouw regenensemble toch aan wat meer eisen voldoen? Wat dacht je van een waterdichte trenchcoat ? Ik weet wel wat ik kies! Tip: het merk Happy Rainy Days  heeft hele mooie waterdichte regenjassen. Ik geloof dat ik weet wat ik op m’n lijstje voor de kerstman ga zetten.

Wat doe jij om de regen te trotseren?

Marloes van Straaten
28-jarige, Haarlemse met een chronisch tijdgebrek en een grote liefde voor originele cadeautjes: vooral geven. Van cadeautjes krijgen wordt ze een beetje verlegen. Heeft van schrijven haar baan kunnen maken en gelooft heilig dat een superleuk leven niet duur hoeft te zijn. Ze heeft al 3 jaar een eigen blog over betaalbaar leven (Budgetproof.nl) en droomt ervan al schrijvende de wereld te kunnen zien als digital nomad.
Marloes van Straaten
Marloes van Straaten
Marloes van Straaten

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...