Mannengadgets!

Gadgethouse.nl is een webshop gespecialiseerd in, zoals de al naam zegt, gadgets. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende gadgets, maar in dit blog bespreken we enkele coole/grappige gadgets voor mannen.

Basketbal prullenbak

Probeer je ook wel eens propjes of ander afval in je prullenbak te gooien, alleen lukt het niet? Dan is de basketbal prullenbak een perfecte aanvulling op de werkvloer! Als je een afvalstuk door de basket werpt wordt er luid voor je gejuigd, zo wordt je dus elke keer aangemoedigd opnieuw een propje te gooien! Perfecte tijddoding dus!

12256

Voetbal kapstok

Iedere voetbalfan heeft wel eens tafelvoetbal heeft gespeeld. En of je nu goed bent in het spelletje of helemaal niet, als je het verslavende spelletje leuk vindt, dan is deze gadget echt iets voor jou; een kapstok met tafelvoetbalspelers. Er zijn twee versies van de kapstok beschikbaar; zowel met blauwe spelers als rode spelers. Het maximale gewicht dat de kapstok kan dragen is vijf kg. Dit is de must-have voor voetbalfanaten!

Player_Hooks_Blauw

Jukebox

De jukebox; wie kent ‘m niet? De grote kleurrijke muziekkast in een cafe waar je jou favoriete plaatje op kon afspelen. Dit beeld was vroeger vooral zo, maar anno 2013 maakt de Jukebox zijn comeback, alleen heb je geen platen meer nodig maar je iPod/iPhone/iPad! Je plaatst het i-product naar keuze inde mini-jukebox, kiest de song die je wilt horen en voila! En terwijl je i-product muziek afspeelt, laadt hij ook op! Dat is dubbel zo handig. (Dit product kan alleen worden gebruikt met de iPad/iPad 2, iPhone 3/4/4s en iPod)

12755

Waterproof Handsfree Action Camera

Beoefen jij een “extreme” sport zoals mountain biken, diepzee duiken of berg killen, en zou je dat graag willen vastleggen op beeld? Dat bied de Oregon Scientific Waterproof Handsfree Action Camera (ATC9K) de uitkomst! De camera is speciaal ontwikkeld om extreme sporten vast te leggen. De camera maakt opnames in Full-HD (1080 p.) en slaat deze beelden op de mini SD-kaart (mogelijk tot 32GB). Ook zijn er opties voor een GPS module voor opname van locatie en snelheid. Handig voor de waterratten, de camera is volledig waterproef. Dus leg je avontuurlijke activiteiten nu vast met deze flexibele en compacte camera!
ATC9K(1)

Dus ben je opzoek naar leuke, coole of handige gadgets, dan is Gadget House.nl  de webshop to be!

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.