cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Moederdag cadeau: jouw mama in het zonnetje

Het is bijna Moederdag en als perfecte zoon of dochter heb jij natuurlijk allang een moederdag cadeau in huis. Of toch niet? Misschien vind je een groot cadeau zelfs een beetje overbodig? Jij zet je moeder toch iedere dag in het zonnetje?

Moederdag cadeau

Moeders: sterke vrouwen die jou niet alleen op de wereld hebben gezet, maar je ook nog eens jarenlang verzorgen en vertroetelen. Deze powervrouwen verdienen het meer dan wie dan ook om eens lekker in het zonnetje gezet te worden. Maar een goede zoon of dochter heeft er een gewoonte van gemaakt zijn of haar moeder te helpen, toch? Nee, helaas voor onze moeders. Ik spreek vast niet alleen voor mezelf als ik zeg dat wij onze moeders vaak niet genoeg waarderen. En dan is daar Moederdag. Een dag waarop we wereldwijd aandacht besteden aan onze mama’s. Een dag waarop we haar taken in het huishouden overnemen en haar eens lekker verwennen. Ja, zo’n dag zou iedereen toch wel willen?!

Iedere dag

Omdat we onze moeders niet alleen op Moederdag moeten waarderen, probeer ik dat vanaf nu iedere dag te doen. Met kleine dingen zoals je eigen troep opruimen en zeggen dat het eten lekker smaakt kom je al een heel eind. Af en toe een wasje draaien of de kamer stofzuigen moet ook wel lukken, toch? Haar op een ‘gewone’ dag in het zonnetje zetten kan altijd en is een leuke verrassing.

Extra lief

Wil jij toch iets speciaals doen voor Moederdag maar vind je cadeautjes overbodig? Pak dan uit met een vrije dag voor je moeder waarin ze helemaal kan doen wat ze zelf wilt. Een dagje sauna bijvoorbeeld, of een dagje shoppen. Zoek jij een ander dagje uit voor je moeder voor een klein prijsje? Kijk hier eens! Terwijl je moeder aan het genieten is van haar wel verdiende vrije dag, ruim jij natuurlijk het hele huis op. Wat zal jouw moeder trots zijn als ze ontspannen terug komt van haar dagje uit. Om de dag helemaal compleet te maken, kunnen jullie als gezin zorgen voor een lekker etentje. Geen zin (of geld) om alles alleen te regelen? Vraag je broer, zus of vader om een bijdrage. Dan moet het zeker een geslaagde dag worden!

Image Credits: Pixabay.

Yvonne de Quaasteniet

Yvonne de Quaasteniet

Hey! Ik ben Yvonne en het komende jaar loop ik één dag in de week stage bij Eenkadovoor. Ik houd me voornamelijk bezig met het blog. Ik volg de opleiding Redactioneel Medewerker en hou erg van schrijven, lezen, afspreken met vrienden & familie, feestjes & cadeautjes en muziek! Iedere week publiceer ik een aantal blogposts op de site. Heel graag hoor ik wat je ervan vindt! Liefsxx
Yvonne de Quaasteniet

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...