cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Moederdag en cadeaus

Moederdag wordt door meer dan 70% van de Nederlanders gevierd. De moeders die nog kleine kinderen hebben worden vaak in de watten gelegd met een heerlijk ontbijtje en een zelfgemaakt cadeau de ze op school hebben gemaakt. Als de kinderen niet meer op de basisschool zitten, dan is het vaak ook afgelopen met het zelfgemaakte moederdag cadeau en dan komen de kinderen vaak thuis met een kleinigheidje wat ze van hun zakgeld hebben gekocht. Later op de dag gaat het gezin meestal op visite naar hun moeder en/of schoonmoeder.

Waar komt Moederdag vandaan?

Moederdag is ontstaan door een Amerikaanse vrouwenactivist, Anna Jarvis. Zij was ook een lerares. Haar moeder was overleden op 9 mei en ieder jaar herdacht Anna haar moeder ook op deze datum. Vanuit die gedachte zette Anna zich in voor een speciale herdenkingsdag voor alle moeders om te bedanken voor de goede zorgen en diensten.
8 mei besloot de toenmalige president W. Wilson om te tekenen voor een feestdag om alle moeders te bedanken voor alle diensten en dit zou iedere tweede zondag van mei gevierd moeten worden, zo is Moederdag ontstaan. Toen de commerciële kanten van Moederdag werden ontdekt is ook een Vaderdag ingeroepen.
De bloemisten en banketbakkers waren de eerste die een hoge omzet hadden naar aanleiding van Moederdag.

Moeders willen toch cadeaus

Mijn moeder zegt altijd: Voor mij is het iedere dag Moederdag en ik hoef geen cadeau. Maar toch merk je wel dat als je wel met een cadeau aankomt, dat je moeder een stuk vrolijker is! Maar wat zal ik dit jaar nu weer eens voor mijn moeder kopen? Ik heb echt nog geen idee en het is zondag al….
Nu weet ik toevallig dat je bij Bol.com en fonq.nl 23.00 of 00.00 uur s’ avonds kan bestellen en dan heb je het de volgende dag in huis. Dat is nog een handig voor alle last-minute shoppers (mezelf inbegrepen!)

Wat voor cadeau?

Ik heb alvast even gekeken op de eerder genoemde websites en daar hebben ze echt hele originele Moederdag cadeaus. Genoeg keuze en je komt nog eens met een ander Moederdag cadeau aan dan een bos rozen of chocolade!

Hieronder kun je alvast een aantal cadeau ideeën opdoen voor jouw Moederdag cadeau.

Martine van der Haven-Laros

Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips. Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.
Martine van der Haven-Laros

Latest posts by Martine van der Haven-Laros (see all)

Martine van der Haven-Laros

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...