Je kent het wel: Je wilt gaan slapen met een lekker achtergrond muziekje. De radio is een optie, maar dan kunnen je ouders, je broer én de buren ook meegenieten. Een koptelefoon ligt niet bepaald lekker en ook oortjes gaan op een gegeven moment irriteren waardoor jij alles doet behalve ontspannen. Hier heeft Gadgethouse iets op bedacht! 

iMusic Pillow

Een kado’tje voor jezelf waardoor je heerlijk zult slapen en ontspannen: de iMusic Pillow van Gadgethouse.nl. Met dit kussen heb je geen last van vervelende hoofdtelefoons of te hard geluid voor de omgeving. De muziek komt namelijk rechtstreeks uit je kussen, waarvan alleen jij heerlijk kunt genieten. Dit Wiki – iMusic kussen werkt met behulp van aangepaste technologie speciaal voor de hoofdtelefoon, hierdoor staat het geluid op een comfortabel luister niveau, zo kun je jezelf in slaap sussen met je favoriete muziek.

Het kussen werkt met alle audio-bronnen die een 3.5 mm audio kabel gebruiken. Het kussen werkt met een snoertje die je heel eenvoudig aansluit op je mp3 speler, smartphone of iPod. Zo kun je dus precies naar de muziek luisteren die jij wilt! Het muziekkussen is daarnaast verkrijgbaar in twee varianten! Op de eerste foto zie je het reguliere hoofdkussen, waarom je zelf een leuke kussenhoes kunt doen. Op de tweede foto is de speciale Boombox editie van de iMusic Pillow te zien. Deze geeft gelijk een leuke en muzikale uitstraling aan je kamer!

Gadget House

In de webshop van Gadgethouse vindt je de allerleukste en nieuwste gadgets van over heel de wereld. Op de website vindt je naast gadgets ook belevenissen, kado’s en cadeaubonnen. Een leuk extraatje: vandaag voor 22.00 uur besteld is morgen in huis! Zo heb je jouw muziekkussen super snel in huis en kun je morgen al heerlijk slapen met jouw favoriete muziek.

 

Leave your vote