Eten. Het maakt je gelukkig en je hebt het ook nodig. Het is dan ook logisch om iemand te verrassen met een diner. Je kunt er nooit de mist mee ingaan. Daarom hebben wij vier redenen waarom het slim is om een catering cadeau te geven. Bestel je eten online met de Nationale Catering Cadeaubon.

1. Liefde gaat door de maag

Weet je niet zeker wat de jarige wel of niet lust, geen probleem: met de Nationale Catering Cadeaubon is er altijd wel een arrangement bij dat degene lekker vindt. Kies uit Oriëntaals, tapas, kaasplankje, kaasarrangementen en nog veel meer. Om het nog beter te maken: je kunt het bestellen wanneer het jou uitkomt. Verras je moeder op Moederdag met een heerlijk diner om te vieren hoeveel jullie van elkaar houden.

2. Personaliseren

Je wilt iemand verblijden, een glimlach op iemands gezicht toveren. Bij het Catering Cadeau kun je gratis je cadeau van een persoonlijk tintje voorzien. Schrijf een schattige boodschap aan je lief en laat het in een cadeauverpakking leveren.

3. Digitale versie

Kies je er juist voor om je cadeaubon per e-mail te bezorgen, dan wordt de felicitatie een e-card! Het voordeel: je raakt het niet zo makkelijk kwijt. En je weet zelf hoe vaak je lief je vraagt waar hij zijn sleutels heeft gelaten. Laat staan een kadobon…

4. Maak een combo

Het motto van Catering Cadeaubon is: het geven van een cadeau moet een feestje op zich zijn. Een mooi en origineel cadeau, daar wordt iemand blij van. Samen met Tasting Collection© heeft Catering Cadeaubon verschillende giftboxen samengesteld. Een doosje met daarin vier verschillende proefbuisjes met heerlijke inhoud. Cognac, wijn, whiskey; je zult genieten.

Hoe werkt het?

Er zijn twaalf verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen. In Nederland, België en Luxemburg worden de arrangementen aan huis geleverd. De culinaire producten zijn verpakt in geisoleerde boxen.

Leave your vote