Van driewieler naar Ford Ka, van Rosévisee naar Nespresso  dat is wat mijn ouders op mijn verjaardagskaart schreven. Heel leuk bedacht vond ik zo. Want ja ja jippie, ik was gister jarig! 20 augustus is de mooiste dag van het jaar, sowieso vaak qua weer.
Het leuke aan jarig zijn op 20 augustus is dat je een leeuwtje bent. Een mooi sterrenbeeld dat zeker bij mij past.
Maandag is niet zo’n boeiende dag om je verjaardag te vieren, maar het was zeker geslaagd. Om half 7 ‘s morgens kreeg ik het cadeautje van mijn lieve vriendje. En om 9 uur kreeg ik van mijn lieve vriendinnetje Mandy (schoonheidsspecialiste) een verjaardagsmassage. Heerlijk ZEN!
Na die heerlijke massage ging ik langs mijn ouders om mama op te halen omdat we samen boodschappen zouden doen voor ‘s middags en ‘s avonds.
Rond een uurtje of drie kwamen al mijn vier mijn opa’s en oma’s, ja ik heb ze allemaal nog. Wat een rijkdom hé! Ik heb ze lekker verwend met een lekker gebakje en een kop thee. En daarna met ze alle een hele lekkere witte wijn gedronken met verschillende hapjes.
Toen mijn opa’s en oma’s weg waren heb ik een heerlijke avondmaal gemaakt voor mijn vriendje, ouders, broertje en schoonouders.
En toen het eten op was, was daar het grote moment. Ik kreeg het cadeautje van mijn ouders. Ondanks ik wist wat het werd, vond ik het geweldig om die grote doos uit te pakken. Een NESPRESSO apparaat met melkopschuimer!! Whoehoe, ik kan nu mijn eigen Latte’s en cappuccino’s maken. Hij staat mooi op het aanrecht en ik fiets zo naar de supermarkt om melk te halen zodat ik vanmiddag nog mijn eerste koffie kan zetten!
Mijn verjaardag was top, veel mensen hebben mij gefeliciteerd en ik heb mezelf echt jarig gevoeld. A.s. zaterdag vier ik het voor vrienden en vriendinnen, ook daar kijk ik erg naar uit! PROOST!
Liefs Aniek
Met dank aan Aniek
Blogger – writing with red lips – dreamer – hopeless romantic – in love with interior – friend – family- lover.

Leave your vote