Om de november maand goed te beginnen heeft MegaGadgets de leukste nieuwe gadgets op een rijtje gezet voor jou! Nieuw in het assortiment zijn bijvoorbeeld een gaaf kussen, een sprankelende mok een leuke Halloween gadget. Hou jij ook zoveel van leuke en stoere gadgets, lees dan snel verder…

Brrrr koud..

Ben jij ook zo’n koukleum? Dan is deze heerlijke Zeemeermin deken perfect voor een avondje op de bank in deze koude winter. Hij is niet alleen lekker warm, ruim en dik van kwaliteit. Er zit ook nog een mooi schubbenpatroon in gewoven voor de echte zeemeermin look!

Voor je geliefde

Verras jouw geliefde of knuffel zelf heerlijk met de Teddybeer met hartje, hij is maar liefst 72 cm! Deze teddybeer heeft een hartje vast met de hartverwarmende tekst: “Be Mine’. Echt het perfecte cadeau om iemand eens lekker in de watten te leggen en te verassen.

Unicorn

Hou jijzelf je nichtje of je dochter van eenhoorns? Dan heb ik de perfecte cadeautip voor jou. De originele Eenhoorn Mok 3D met een uniek driedimensionale handvat! De manen zijn prachtig gekleurd, het lijkt op een Regenboog! Het is een mok voor koude en warme dranken.

Een echte eyecatcher

Maak leuke teksten, patronen en figuren in het bijzonde Mermaid Pailletten Kussen. Verander met je hand de kleur van de kussen, deze kussen heeft maar liefst twee kleuren. De ene kant is zwart en de andere kant is champagne kleurig. Een perfecte nieuwe aanwinst voor in je woonkamer!

Snoep in doodkist

Tijdens Halloween komen alle kostuums de kast uit, en is er genoeg gevaar op de straat. Kinderen en ouders komen langs alle deuren om snoep op te halen, maar wat doe je als je niks in huis hebt… Wees niet langer getreurd met de Halloween Snoep In Doodskist! Deze lekker zoete snoepjes zijn individueel verpakt en daarmee ideaal om uit te delen tijdens Halloween!

Vampier

Hou je niet van verkleden maar wil je er toch eng uitzien? Dan zijn de Vampier Tanden Intrekbaar perfect voor jou! Met deze intrekbare vampier tanden bepaal je zelf wanneer jouw ware aard naar boven komt. Ze zijn herbruikbaar en passen ook nog is op elk gebit!

 

 

Leave your vote