Op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Lees dan snel verder!

Voldoende keuze

Toen ik een cadeau zocht voor een vriendin die pas geleden bevallen is, kwam ik op de site mamakado.nl terecht, want ik wilde een origineel cadeau wat ook helemaal bij haar past. Ze is dol op sieraden en wat is er leuker dan een sieraad te geven met de naam van je dochter of zoon!

Je hebt er volop keus, van armbanden tot kettingen, van oorbellen tot ringen. Je kunt er ook zwangerschapssieraden kopen met van die leuke belletjes erin. Jammer dat ik deze site nu pas heb ontdekt. Helemaal verlekkerd bekijk ik alle sieraden!

Gegraveerd of niet?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Kettingen met teksten, symbolen en geboortestenen. Ringen die gegraveerd kunnen worden en prachtige stenen bevatten. Voor iedere stijl zit er wel wat tussen. Er zijn natuurlijk ook sieraden te koop zonder teksten zoals deze prachtige oorbellen met parel.

Ook voor baby’s, kinderen en vaders

Voor baby’s en kinderen zijn er ook schattige armbandjes beschikbaar die je kunt geven voor de geboorte, de doopceremonie of voor de heilige communie. Maar het is ook een prachtig cadeau voor als je dochter bruidsmeisje is. De armbandjes bevatten sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristal. Prachtig om te zien! En de vaders worden ook niet vergeten want daar zijn ook sieraden voor te koop zoals ringen, hangers en kettingen.

Wat je moet weten

De sieraden op mamakado.nl zijn doorgaans van edelmetaal: zilver of goud. Bij alle artikelen in de webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. De meeste artikelen hebben zij ruim op voorraad, en die kunnen zij snel versturen. Er zitten echter ook een handgemaakte sieraden bij, waarbij de levertijd soms wat kan uitlopen. De sieraden zijn te koop vanaf € 8,95. Wil je zo’n prachtig sieraad aanschaffen voor je vriendin of iemand anders ga dan snel naar Mamakado.nl!

Leave your vote