Vandaag de dag heeft iedereen wel een gadget. Ik zie het steeds vaker en eigenlijk kunnen we niet meer zonder. Ik heb daarom speciaal voor Vaderdag een aantal leuke gadgets gevonden voor jouw papa. De ene gadget is voor de kokende papa, de ander voor de bierdrinker papa en de ander is voor de luie papa. Ik ga ze allemaal uitlichten voor jullie!

Kokende papa

Ben je op zoek naar een vaderdag  cadeau? Als jouw papa ervan houdt om te koken, dan heb ik een gadget die hij moet hebben. De Angry Chef keukenrol. Het zorgt voor wat humor in de keuken en is ook nog eens heel erg handig. Het mes, waar de keukenrol om moet, staat in een houten plankje. Je schuift er zo een keukenrol omheen en de houder is klaar voor gebruik. Het is een origineel en prachtig cadeau. Het is ook wel grappig, want je kan er mensen mee af schrikken. Het mes lijkt namelijk echt. Het mes kun je er niet uithalen dus je kunt jezelf geen pijn doen. De Angry Chef Keukenrol is een pronkstuk voor in iedere keuken!

Papa de bierdrinker

XXL Bierdop Onderzetters zijn echt een must have voor een echte bierdrinker. De enorme dopjes staan leuk op tafel en voorkomen dat er kringen op tafel vormen. Wat zal papa dit een geweldig cadeau vinden. Ik weet wel welke onderzetter hij voortaan gaat gebruiken als zijn vrienden thuis een biertje komen drinken. De onderzetters hebben uiteraard de vorm van een bierdopje. Dit maakt een biertje drinken nog veel leuker!!

Luie papa

De Wiki iMusic Pillow is dé uitvinding voor de vaders die aan niks anders denken dan slapen. Het is een muziek hoofdkussen waarbij je naar je iPod of MP3-speler zonder andere mensen om je heen te storen. De kussen werkt met behulp van aangepaste technologie speciaal voor de hoofdtelefoon, hierdoor staat het geluid op een comfortabel luister niveau en zo kan papa zichzelf in slaap sussen met zijn favoriete muziek. Het werkt met alle audio-bronnen die een 3.5mm audio kabel geruiken. Wat een top cadeau voor Vaderdag!

Leave your vote