cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Review: CityGoose Dossier Flikken Den Haag

Mij is gevraagd een review te maken over het CityGoose-spel Dossier Flikken Den Haag. Toen ik mijn vrienden vertelde over het spel van CityGoose waren ze gelijk enthousiast. Wij zijn een actieve vriendengroep die wel van een uitdaging houdt en graag nieuwe dingen probeert. Wat zouden mijn vrienden vinden van dit moordspel van CityGoose?

Donkere wolken

Zaterdag 7 februari stonden we met zijn zessen op het Binnenhof in Den Haag. Ik had het pakket van CityGoose via de post gekregen. Een mooi dossier vol met aanwijzingen, een route, een uitleg, een stukje uit De Telegraaf, politieverslagen en een antwoordformulier. Alles op een stevig vel geprint, dat zo te zien wel tegen wat water kon. Dat was maar goed ook, want er hingen donkere wolken boven ons Den Haag.

En actie…

Van tevoren hadden we nog niks doorgelezen, dus dat gingen we op een bankje buiten het Binnenhof doen. Maar mannen…. Ze wilden eigenlijk gelijk gaan lopen. Lezen kon wel onderweg. Dus zo gezegd, zo gedaan. De route stond duidelijk op het papier, dus voor ons makkelijk te volgen. Het was wel even een eindje lopen voordat we bij het eerste balletje kwamen en die donkere wolken bleven ons achtervolgen……

Enthousiast

Hoe meer bolletjes we tegenkwamen, hoe enthousiaster iedereen werd. Wat een goed verhaal en die plekken…. Sommige hadden we nog nooit gezien. Alle opvallende dingen werden genoteerd in de mobiele telefoons en foto’s… ook die werden gemaakt met de mobiele telefoons. Ze zijn niet meer weg te denken.

De eerste bui

Na wat spetters begon het keihard te regenen. Snel bij de Grote Markt een cafeetje ingeschoten waar we lekker pauze namen met een hapje en een drankje. Nadat alles op was, was het gelukkig alweer droog en konden we weer verder.

collage review citygoose

Spelcode

Op het antwoordformulier staat een spelcode. Kom je er niet helemaal uit, dan kan je op de site van CityGoose inloggen met de spelcode. Hier kan je hints vinden om je verder te helpen bij je opdrachten. Wij hadden dat natuurlijk helemaal niet nodig, want wij konden dit natuurlijk helemaal zelf.

Twee tot drie uur of toch langer?

Het is een flink eind wandelen en als je je van tevoren niet hebt ingelezen duurt het allemaal toch wat langer. Voeg daar regenbuien en een pauze aan toe en je bent zo een hele middag zoet in de stad. Vanwege het weer konden wij de tocht en de opdracht niet afmaken. Omdat de meeste van ons fulltime werken hebben we nog geen andere dag kunnen prikken om hem af te maken, maar dit gaan we zeker doen!

Een aanrader!

Het dossier is supermooi gemaakt. Wanneer je het pakketje opent, zit je er gelijk al in. Het is van mooi, stevig materiaal gemaakt dat tegen wat water kan. De afbeeldingen zuigen je gelijk mee het verhaal in.

Het is wel aan te raden om alles goed door te lezen (met zijn allen) voordat je begint.

Dit kost namelijk wat tijd. De tocht is lang, maar goed gemaakt. Je ziet veel verschillende dingen van de stad en komt op plekken waar je zelf niet zo naartoe zou gaan. Voor het oplossen van de moord heb je geen internet nodig, maar dit kan natuurlijk wel. Alles wat je nodig hebt zit in het dossier. Kom je er niet uit, dan kan je op de website altijd om hints vragen. Mijn vrienden zijn enthousiast. Ook proberen? Ik weet zeker dat jullie er ook enthousiast van worden. Hou je van een uitdaging? Dan raad ik je dit spel zeker aan!

Heb je na het lezen van mijn blog interesse gekregen in het spel? Kijk dan snel op CityGoose.nl voor meer informatie!

Joyce Rodenburgh

Joyce Rodenburgh

Schrijven doe ik graag. Cadeautjes weggeven, maken, kopen en krijgen is ook een grote hobby van mij. Deze twee kan ik mooi combineren bij eenkadovoor.nl In mijn blogs lees je alles over mijn ervaringen met kado's en de leukste tips! Als moeder, juf en vrouw van... heb ik je genoeg te vertellen!
Joyce Rodenburgh

No Responses

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...