cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Review LuckyShirt

Soms heb je een moment dat alles tegenzit. Je weet even niet wat je moet doen óf je bent super zenuwachtig voor een bepaalde gebeurtenis, denk maar aan een rijexamen of een sollicitatie. In zo’n geval kun je wel een beetje geluk gebruiken. Dit krijg jij met het LuckyShirt! Vandaag review ik er eentje, lees je mee?

Wat is het LuckyShirt?

Het LuckyShirt is een project van twee vriendinnen, onze eigen Martine en Jolanda. Het LuckyShirt is een t-shirt met een gebruiksaanwijzing. Als je het shirt gebruikt zoals wordt aangegeven, werkt het als een soort klavertje vier. Het shirt heeft een bedrukking van goede kwaliteit en is grijs/taupe van kleur. Kijk hieronder naar de gebruiksaanwijzing:

lucky shirt2

Een persoonlijk tintje

Ik heb dit shirt gekregen, maar wilde hem natuurlijk niet zelf houden. Het werkt dan ook alleen als je hem aan iemand anders geeft. Ik wist meteen iemand waar ik shirt aan wilde geven, mijn vriendinnetje Jacky kwam vier weken geleden terug uit Barcelona en gaat nu haar ‘bestaan’ in Nederland opnieuw opbouwen. Ik wilde haar succes wensen, dus het LuckyShirt kwam goed uit!

Ik heb het lelijkste handschrift ooit hier (geschreven met een oude stift), maar het gaat om het idee. Je kunt op de bijgeleverde kaart je eigen gelukswens invullen. Super leuk als je het LuckyShirt cadeau geeft.

Ik heb ‘mijn’ LuckyShirt via de post doorgestuurd naar Jacky. Dat was een grote verrassing!

lucky shirt kaart

Helemaal happy

Gelukkig was Jacky er blij mee én het shirt past goed! Ze draagt een maat S. Het shirt is ook in maat M, L en XL verkrijgbaar. Het is een origineel cadeau dat iemand echt niet verwacht. Of het shirt heeft gewerkt? Jazeker, want Jacky is inmiddels aan het werk! Hopelijk kan ze het LuckyShirt nog eens inzetten!

Iris van Iersel

Iris van Iersel

Afgestudeerd journalist. Dol op schrijven en social media. Ik ben bedrijfsjournalist voor Rabobank en werk in een drogisterij. Daarnaast blog ik met heel veel plezier over make-up en natuurlijk over cadeautjes! www.irispraat.nl
Iris van Iersel

Latest posts by Iris van Iersel (see all)

Iris van Iersel

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...