Rivièra Maison is uitgegroeid tot één van de grootste namen op het gebied van interieur. Door hun klassieke doch moderne uitstraling is Maison een populair merk geworden. Het is daarom ook niet zo gek dat wij bij eenkadovoor verzot zijn op dit merk. Hier onder hebben we een lijstje gemaakt met enkele producten. Lees dus snel verder en laat je overtuigen!

Comfortabele stoelen

Bij Rivièra Maison is er een brede keus in alles wat zij aanbieden. Ook als het aankomt op stoelen.  Van moderne eetkamerstoelen tot klassieke woonkamerstoelen, er is voor ieder wat wils. Zo heeft de Cameron Arm Dining Chair een open constructie waardoor de stoel ruimte creëert, terwijl de Waverly Dining Chair door haar bekleding een klassieke feeling brengt in de kamer.

 

Om lekker te ontspannen is de Bowery Footstool ideaal. Deze zachte voetenstoel zorgt voor heerlijk comfort terwijl je lekker in je stoel of op de bank zit.

 

Ander meubilair

Ook  mooi is deze Origins Sofa. Deze loungebank heeft een diepe zit en gemaakt van verschillende kleuren linnen, waardoor hij niet alleen comfortabel zit maar er ook nog eens trendy uit ziet. Doordat de bank met de hand is gemaakt (net als het andere meubilair van Rivièra Maison)is de afwerking van dit bankstel misschien wel het mooist.
De Crosby Hotel Cabinet is één van de meeste indruk makende kasten. Door de looks van deze kast die je veel zag in oude hotels en de precieze afwerking zorgt dit cabinet voor een elegante uitstraling in je huis. Het mag misschien wel wat kosten, maar dan heb je wel één van de mooiste kasten ooit gemaakt, als je het ons vraagt!

 

Leuk voor in de woonkamer is de Rustic Rattan Coffetable. En in tegenstelling tot de tuintafel, is deze variant van de tafel speciaal voor binnenshuis met onderin ruimte voor papier en leeswerk. De glazen plaat is van veiligheidsglas en is makkelijk schoon te maken. En dit is nog maar een kleine greep uit het indrukwekkende assortiment van Rivièra Maison. Dus neem eens een kijkje op de website van Wehkamp,  waar ze veel van dit mooie merk verkopen. Dus laat je meeslepen in de wereld van prachtig meubilair!

Leave your vote