cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Kado voor jezelf: de schurkenstoel

Internet is een doolhof. Even een cadeau bestellen mondt uit in vijf uur lang op YouTube hangen en Thug Life-filmpjes bekijken. En op een dag kwam dit op mijn beeldscherm. Al mijn plannen om de wereld te veroveren, kregen ineens een betekenis. Dit is het ultieme kado voor mezelf: de schurkenstoel.

Als ik een superheld zou zijn, dan kies ik voor de slechterik zoals Emma Frost, Catwoman of Mojo Jojo. Het geeft iets van voldoening om kwade plannen te smeden. Om niet de brave te zijn. Om onschendbaar te lijken. Om duister en mysterieus over te komen.

Plannen bedenken

In een rode jurk met mijn wilde zwarte kat – of panter, zoals zij zichzelf ziet – op mijn schoot plannen bedenken om de wereld te veroveren. Daar hoort deze ongelofelijk luxe en grote stoel bij. Het is duidelijk dat de Villain Chair gemaakt is voor een duistere persoonlijkheid.

De beschrijving van de stoel zal het juiste type aanspreken:

Vanuit deze stoel kan je ongestoord en op een relaxte wijze naar je haaien kijken of je nucleaire raketten bedienen.

Onverwoestbaar zoals jij

Gemaakt van staal aluminium en leer, heel veel leer. Wel 20 dikke leren pads zorgen voor een comfortabele zitervaring. Het enige minpuntje aan deze schurkenstoel: de prijs. De echte slechterik onder ons deinst er niet voor terug, maar in het starterspakket ‘Hoe word je een slechterik?’ is de Villain Chair niet inbegrepen.

Eén voorwaarde

Ook slechteriken hebben grote dromen, dus mocht je je geroepen voelen om bij te dragen aan een wereldverovering, sponsoren mag altijd! Oh, er zit wel een voorwaarde aan de schurkenstoel. Alleen geschikt als je op deze manier kunt lachen: Mu-ha-ha-ha!

 

Nina Ceric

Nina Ceric

Nina wappert sinds december 2014 met haar papiertje Journalistiek in de hand. Met haar vriend en twee stoute katten woont zij in appartementje in Rotterdam. Hier gaat ze vooral aan de slag met artikelen en blogs schrijven. Laat je inspireren en blijf elkaar vooral kadootjes geven.
Nina Ceric

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...