cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Sieraden voor bruidsmeisjes

Sieraden voor bruidsmeisjes; een bruiloft is tenslotte niet alleen een belangrijke dag voor de bruid en bruidegom, ook de bruidsmeisjes staan deze dag volop in de belangstelling. Met een mooie jurk voelen ze zich een echte mini-bruid. De nieuwe collectie sieraden voor bruidsmeisjes van KAYA Sieraden maakt het helemaal af.

Sieraden voor bruidsmeisjes

Bruidsmeisjes stralen met een glinsterende zilveren armband, een betekenisvolle ketting of een prachtige bloemenkrans van echt zijde. Een bijzonder cadeau voor elk meisje waarvan de moeder, tante of zus gaat trouwen. Een huwelijksdag staat natuurlijk in het teken van de liefde. Laat de liefde voor je bruidsmeisje zien met een prachtige Love kinderketting. Door de twist heeft de ketting een mooie schittering. Ook de kinderketting met daaraan een gegraveerde Bruidsmeisje bedel met een lief hartje verovert het hart van elk bruidsmeisje. Kies zelf je parel of edelsteen en geef de ketting net dat beetje bling-bling. Op de achterzijde van de bedel kan de trouwdatum gegraveerd worden, waardoor er nog vaak aan de mooie dag gedacht zal worden.

Stel zelf je armband samen

Voor wie graag zelf haar ideale sieraad samenstelt heeft KAYA Sieraden een prachtige, echt zilveren jasseron armband die je volledig naar wens kunt personaliseren. Selecteer je bedels en eventuele gravure en kies de volgorde waarop ze aan de armband mogen komen. Daarnaast is het mogelijk om een Swarovski Crystal parel toe te voegen. Elke parel wordt gecreëerd rondom een kristallen kern. De gekleurde coating geeft de parel een prachtige glans en is bestand tegen vervagen. Hiermee ontstaat een elegant sieraad met een persoonlijke touch. Het gebruikte .925 sterling zilver is van de hoogste kwaliteit en blijft voor altijd mooi. Bijzonder om – samen met je bruidsmeisje – te dragen op je trouwdag en een bijzonder sieraad voor daarna.

Over KAYA Sieraden

KAYA ontwerpt en maakt luxe sieraden voor kinderen en mama’s. De sieraden kunnen geheel naar wens gepersonaliseerd worden met een hand-gegraveerde tekst. Bijzonder als aandenken aan een bijzonder moment, zoals een bruiloft. Omdat KAYA Sieraden hart heeft voor alle kinderen, doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het mogelijk maakt dat 16 kinderen in Gambia naar school kunnen. Kijk voor meer informatie en de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.

Image Credits: Kaya Sieraden.

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...