Woon je met een stel  mannelijke studenten in huis? Of woon jij als man in je eentje? Of ben je juist op zoek naar een cadeau voor je vrijgezelle broer? Verder zoeken hoeft niet meer: wij zetten drie stoere accessoires voor je op een rijtje.

Qualy Schroef Wandhaken Deze coole wandhaken doen dienst als kapstok, om tassen, jassen en andere dingen aan op te hangen. Want iedereen heeft een kapstok nodig toch? De wandhaken zien eruit als oversized schroeven en zijn verkrijgbaar in grijs en zwart.
Vleesetende plant
Wat geef je een vriend die niet van planten houdt, maar wel wat groen in zijn huis kan gebruiken? Juist: een vleesetende plant. Hoe stoer is dat? Nou, heel stoer! Met deze set kweek je je eigen vliegenvanger, want vleesetende planten zijn dol op insecten. Je krijg zaadjes en een potje. Druk de zaadjes in het potje, doe er plastic overheen zodat de zaadjes kunnen ontkiemen en zie hoe jouw eigen vliegenvanger groeit.
Vinyl onderzetters
In de categorie: uit de oude doos en retro is weer hip zijn deze vinyl onderzetters. Je kan kiezen voor een set van zes onderzetters echt vinyl of voor een set van acht siliconen onderzetters met het uiterlijk van een vinyl LP (oké, in het klein dan).

Leave your vote