Stoere Sinterklaaskado’s voor mannen

Met Sinterklaas kun je niet aankomen met een boek of een paar sokken voor je vader, man of zwager. Dat moet een stoerder kado zijn en gelukkig zijn daar genoeg kado’s van te koop. Wij hebben een hele boel stoere kado’s verzameld zodat kiezen zelfs moeilijk is.

Proost!

Een stoere man drinkt wodka en wat voor één. In deze wodka zwemt een schorpioen rond. Maar wees niet bang, want hij is dood, het gif is er uit gehaald en je kunt hem zelfs eten. Dat laatste is dan echt voor de stoere man. De wodka krijgt een zachtere smaak en het scherpe randje is er af. Het lekkerst is om deze wodka ijs- en ijskoud te drinken, echt een cadeau voor hem. Proost!

Kopje koffie?

Met deze mok breng je de stuipen op het lijf bij je collega’s. Het zombie gezicht ziet er angstaanjagend uit. Een leuk kado om te geven dus met Sinterklaas. Wie durft er zijn koffie uit te drinken?

cOL1

Vleeseter

Wie durft in de buurt te komen van deze vleesetende plant? Je moet deze plant zelf nog kweken en dan begint het. Want deze plant heeft wel voedsel nodig en dan is water alleen niet genoeg. Vliegen die in de buurt van deze plant komen overleven het niet dus pas maar op met je eigen vingers.

Nooit te oud

Spelen met auto’s blijven mannen leuk vinden. Nu kunnen ze de auto van hun zoontje laten staan en kunnen ze zich met hun eigen auto helemaal uitleven. Deze auto heeft een krachtige motor dus dat worden vele racekilometers binnen of buiten.

cOL2

Gamen

Als je zoon in bed ligt kun je eindelijk je hobby uit gaan oefenen. Een potje gamen en wat voor game. Dit spannende spel doet alles om je heen vergeten en voor je het weet is het middernacht.

gamen

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.