Jaja, morgen is het zover! Na al het harde leren is het tijd voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs, de examens! Spannend. Het is altijd wel leuk om ze even op te peppen. Iedereen is weleens zenuwachtig voor een examen en om ze iets minder zenuwachtig te maken is het wel leuk om ze een klein cadeautje te geven. Een soort motivatie.

Snoep

Het is altijd leuk om te laten zien hoe je iemand steunt. En wat is er beter dan chocolade? Een chocolade medaille met “nr 1” erop of een droppakket voor tijdens het examen of een chocotelegram met daarop de tekst; “je kan het”, “ik geloof in je”, “succes met je examen” of iets wat je helemaal zelf verzint. Het geeft ze ook meer power als ze zien dat er iemand is die in hun geloofd!

Een chocolade ster van chocoloco is ook echt een geweldig idee. Je kunt je eigen tekst en foto laten bedrukken op het stuk chocolade. Tijdens het examen kijkt hij of zij naar die chocolade ster en wordt er dan weer helemaal vrolijk van!

Knuffeltje

Een knuffeltje is ook een leuk idee, voor de meisjes dan. Op E-Gift4you zag ik een aantal kleine knuffeltjes die allemaal een t-shirt hadden. Het leuke hiervan is dat je het t-shirtje zelf mag personaliseren. Met een leuke foto en een lieve tekst maak je haar helemaal happy! En ik raad stiekem toch de vos aan, die is het schattigst van allemaal! Ze zijn allemaal schattig daar niet van hoor.

Je kan iemand ook gewoon een leuke kaart geven en er iets liefs opzetten en diegene gewoon vertellen dat je weet dat hij of zij het kan! Een examen is altijd wel spannend en met de examens op het voortgezet onderwijs moeten de leerlingen bewijzen wat ze hebben geleerd in de afgelopen jaren. Een examen blijft lastig, maar zodra je in jezelf gelooft en je weet dat andere mensen ook in jou geloven, dan komt het helemaal goed! Succes allemaal!

Leave your vote