Bij eenkadovoor zijn we helemaal weg van gadgets. In dit blog gaan we het hebben over techo gadgets. Toffe en coole gadgets voor de “geeks” om het maar zo te zeggen. Lees dus snel verder!

I wanna fly

Vliegen met een helikopter: wie wil dat nou niet? Een echte helikopter is misschien wat duur, maar deze F103 4-kanaals helikopter komt een heel eind in de buurt. De helikopter kan voor-en achteruit vliegen, naar links en rechts draaien en stil op de plaats in de lucht blijven hangen. De talloze lampjes op de helikopter maken het vliegen in het donker extra leuk.De helikopter kan je met bijgeleverde controller op afstand besturen. Hij heeft een reikwijdte van 10 meter en je kan er zowel binnenshuis als buitenshuis mee vliegen. De vliegtijd is tien minuten bij een volledig opgeladen accu. De accu kan je opladen via een USB-kabel. Het opladen duurt niet lang; 30 minuutjes en je kan er weer vol tegen aan. Je ziet ze vliegen!

 

Wall-E 2.0

De RoboMe is misschien wel de meest unieke gadget van het moment. Deze robot is veelzijdig, interactief en ziet er ook nog eens heel mooi uit! Deze robot heeft zoveel functies, dat het lastig te bepalen is welke je als eerste wilt uitproberen. Gezichtsherkenning, spraakherkenning en zelfs spraakcommando’s, het is allemaal mogelijk! Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je ook verschillende functies bedienen! Via de app, die speciaal is ontworpen voor deze tech gadget,  kan je zelf aanpassingen toevoegen. Je kunt een eigen gezicht maken. Ook kan je aanpassen hoe de RoboMe reageert op bepaalde triggers. Het is zelfs mogelijk om de stem aan te passen naar je eigen stem! Tijdloos tijdvermaak en nieuw maatje in je leven. Wat wil je nog meer?

 

 

Gadgets voor James Bond

De I-Spy Tank is de beste manier om iemand mee te bespieden! Deze tank is bestuurbaar met een afstandsbediening en er zit een camera in. Zo kun je live mee kijken op je telefoon en haarscherpe foto’s of video’s maken als bewijs!
Deze tank is heel makkelijk te bedienen met een iPhone, iPod of iPad met de speciale app die er bij hoort. Dus wil je weten wat je zusje uitspookt in d’r kamer met haar vriendje, of ben je benieuwd naar het verjaardagscadeautje van je ouders? Gebruik deze I-Spy Tank en kom er achter!

 

Leave your vote