Laat alle onnodige hebbedingetjes in de winkel liggen en bestel een functioneel hebbedingetje zoals hieronder! De hebbedingetjes zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens erg handig!

Doodle iPhone Case

Ben jij erg creatief en heb je een iphone 4? Dan is dit het perfecte hoesje voor jou! Je kunt er namelijk zelf allerlei tekeningen op maken met de bijgeleverde pen.
Ben je jouw design na verloop van tijd zat? Bij het hoesje wordt materiaal geleverd waarmee je de hoes weer schoon kunt maken en dus opnieuw een tekening kunt maken! Als de inkt is opgedroogd hoef je niet bang te zijn dat de inkt afgeeft, dat gebeurd niet tenzij je het schoonmaakmiddel gebruikt. Voor slechts €16,95 heb je een tof uniek hoesje en wordt jouw telefoon goed beschermd!

Koekoeks alarmklok

Laat je niet wekken door een saaie normale wekker, maar door een koekoeksklok! Wanneer de wekker afgaat gaan de deurtjes open en komt het vogeltje naar buiten en begint te zingen. De wekker heeft een snooze fucntie en je kunt uit 4 verschillende soorten fluitjes kiezen! Je kunt de klok ophangen en neerzetten. Voor €14,95 word jij elke ochtend vrolijk gewekt.

Dropp fruitschaal

De fruitschaal van Dropp ziet er super tof uit en is nu ook nog eens afgeprijsd. De schaal is er in de kleuren zwart, roze, blauw, lime en paars en is glad glanzend aan de binnenkant en mat aan de buitenkant. De fruitschaal zou ook gebruikt kunnen worden om sleutels, munten en andere voorwerpen in te bewaren. De schaal is glad, glanzend aan de binnenkant en mat aan de buitenkant.

 

Als je bij Gadgethouse en Voor-Thuis voor 22:00 besteld heb je het morgen in huis of je kiest de gewenste afleverdatum. Verzending €3,95 en bij bestelling boven de €50,- gratis verzending! De verzendkosten zijn € 4,95 bij Megagadgets en er is een gratis verzending bij bestellingen boven €100.- Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis. Je kunt je cadeau in laten pakken en er een persoonlijke boodschap bijvoegen.

Leave your vote