Ze zijn er als verkleding, maar laten juist de meeste mensen schrikken; maskers zijn er in veel soorten. Bij eenkadovoor vinden wij maskers op z’n tijd best geinig, dus we dachten, waarom geen leuk lijstje met tips voor Carnaval! Lees dus snel verder en zet ‘m op!

Another life form

Ze komen van een andere planeet om onze wereld over te nemen; aliens worden altijd neergezet als de bad guys, maar wij denken daar anders over. Waan je tijdens de vrolijke carnavals dagen tot een heuse alien met dit toffe masker! Dit masker heeft een groot achterhoofd waardoor je er nog enger uit ziet. Je kan natuurlijk ook voor het gehele alien-kostuum gaan, voorzien van een alien gewaad, masker en creepy absurde handen. Dus neem de wereld over tijdens carnaval met dit toffe masker/ kostuum.

 

 

 

Be a hero!

Altijd al de superheld willen uithangen? Doen dan het super stoere Batman masker op en red Gotham City of jouw stad van het kwaad. Liever de aardige verise van deze anti-held? Dan is het Spiderman masker een mooie tweede keus! Red Mary Jane van de kwaadaardige Green Goblin and save the day! Erg leuk voor stoere jongens. Een andere superhelden masker? Kijk dan eens op eenkadovoor.nl want daar vind je er nog veel meer!

 

 

 

Horror carnaval

Voor alle horror fanaten is dit een ultieme must; met dit Psycho Killer masker laat je geheid je mede mens in hun broek pissen van angst. Het masker ziet er namelijk zo realistisch uit dat het gewoon…. uh, ENG is! Het mag misschien wel iets kosten, maar dan heb je zeker wat. Wil je toch iets minder afschrikwekkends? Bezoek onze website dan eens onder de zoekterm horror masker, want we hebben nog tal van coole (grappig) lugubere maskers! Fijn carnaval!

 

Leave your vote