cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Topcadeaus voor mannen

Jaja, de feestdagen komen eraan! En omdat de feestdagen naderen willen wij alle vrouwen een handje helpen met het verzinnen van het perfecte cadeau voor jullie man, vader of opa. Het is elk jaar weer een raadsel… Wat koop je voor een man? Gaat hij het wel leuk vinden of beland het uiteindelijk in de kast? Met deze super leuke cadeautips kunnen wij je bijna garanderen dat dat niet gebeurd. En dat is natuurlijk wel zo fijn. Lees nu verder en laat je inspireren.

1. Voor de echte whisky drinker

Voor de whisky liefhebber heeft Radbag nu On the rocks glass set. Een ijsblokje is nodig voor verkoeling van het drankje, maar de verdunning is niet gewenst. Dat probleem is nu verleden tijd, want dit glas met RVS balletje is de oplossing! Kijk ook gelijk even bij de Diamant whisky glazen die op de website staan. Die zullen ook super mooi staan in de glazen collectie, voor de echte liefhebbers is er genoeg keuze en dit is slechts het eerste cadeau idee!

2. Voor de BBQ fan

Deze gereedschapskist ziet eruit als een gereedschapskist maar het is eigenlijk… een barbecue! Deze draagbare gereedschapskist is makkelijk mee te nemen naar het strand, een picknick of naar een familie bezoek. Klap hem open, steek de kolen aan en laat de (winter) BBQ maar beginnen! Echt een leuk cadeau.

3. Voor de reiziger

Hij gaat een weekendje weg.. en zijn tas moet ingepakt worden.  Sommige ideeën zijn zo goed, dat het bijna niet waar lijkt te zijn! Neem deze weekendreistas als voorbeeld, op het eerste gezicht lijkt het een gewone draagtas. Maar in deze tas zit een (reis)garderobe verborgen. Super praktisch! Eenvoudig openmaken, garderobe uittrekken en ophangen, er heerst meteen een orde!

4. Voor de klusjesman

Kunstenaars met gereedschap, handige gouden handjes er is een einde gekomen aan jullie speurtocht. Nu hoef je niet meer te zoeken in 5 verschillende doosjes of in een gereedschapskist. Met de iFixit universele bit kit heb je namelijk alles binnen handbereik. Ja alles je leest het goed! In deze set heb je maar liefst 128 bits.

 

 

Image Credits: Pexels.

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...