“Ik ga op vakantie en ik neem mee…” Wat neem jij mee op vakantie? Bij eenkadovoor hebben we daar een speciaal, leuk lijstje voor. Daarom in dit blog; handige spullen en gadgets voor op reis. Lees dus snel verder!

 

…moderne Lunch Zak!

Neem overal je lunchpakket mee naartoe in deze papieren lunch zak 2.0! De zak is aan de binnenkant voorzien van isolerend materiaal dat ervoor zorgt dat je eten en drinken langer op temperatuur blijft.  Daarnaast is de ‘papieren’ zak voorzien van een magnetische sluiting, dus je eten bederft niet zo snel. Een leuke en geekie gadget!

…thermofles

Deze thermosfles van Kikkerland houdt zowel koude als warme dranken op temperatuur en laat je altijd en overal in stijl genieten van een lekker drankje. De RVS fles heeft door de leren hoes namelijk een strak en tijdloos design. Bij de fles worden twee shotglaasjes meegeleverd.

…LED oortelefoontje

Houd jij van muziek en wil je altijd in de spotlight staan? Dan zijn deze blauwe lichtgevende in ear headphones een echte musthave. De lichtgevende NeoGlow Earphones reageert op je muziek en gaat vanzelf uit wanneer die niet wordt gebruikt. Ook kan je de oordopjes gewoon aanzetten, zodat je lekker opvalt in het donker! Vooral in de winter tijden wanneer het veel eeder donker word dan normaal.

…iPad Reishoes

In dit digitale tijdperk gaat onze iPad/tablet overal mee naar toe. Met deze 1o inch Tablet Travel Case van Grid-it beschermt je iPad/tablet tegen beschadiging. De hoes heeft een ingebouwde Grit-it waardoor je ook wat andere spullejte kunt vervoeren voor onderwerg.  Van opladers tot tandenborstels,  je kunt het ook kwijt in deze handige opberghoes! De hoes heeft een stijlvol design, is licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Je kan de hoes sluiten met de flexibele rits. Een multifunctionele gadget voor je vakantie dus!

Leave your vote