cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Cadeau Confession: Vaderdag vieren doet mij pijn

Lees iedereen week mee met de rubriek Cadeau Confession! Misschien zul je het niet verwachten, maar iedereen heeft wel een cadeau bekentenis; klein of groot! Lees snel mee met het verhaal van Kevin, die Vaderdag gewoon echt onzin vindt!

Een gewone dag

“Laat ik het maar gelijk duidelijk zeggen; ik vind Vaderdag onzin! Gewoon een commerciële dag waarbij winkeliers proberen om meer omzet te halen. Op zich prima hoor, maar van mij hoeft het niet. Vroeger ook al niet, waarschijnlijk omdat ik mijn vader nooit heb gekend. Ja, dan is Vaderdag niet echt een leuke dag. Al die kinderen die iets moesten knutselen voor mijn vader en ja, ik maakte maar weer iets voor mijn moeder. Vaderdag was bij ons geen leuke dag, maar een dag die mijn moeder en ik het liefst wilden overslaan.”

Ik doe maar alsof

“Maar nu ben ik zelf vader, van drie heerlijke kinderen. Ze zijn 7, 4 en 1, en de oudste twee zijn dus wel bewust met Vaderdag bezig. De eerste paar jaar kon ik het nog wel overslaan, maar toen de oudste naar school ging natuurlijk niet meer. En natuurlijk is het heel lief, die geknutselde boekenlegger en het lieve gedichtje dat hij voorlas. Maar ik heb het liever op een gewone dag, niet op Vaderdag. Voor de kinderen doe ik alsof ik het leuk vind, maar echt, die dag kan mij niet snel genoeg voorbij gaan. Ik denk dat het gewoon te pijnlijk is dat ik het nooit met mijn eigen vader heb kunnen vieren.”

Ook jouw Cadeau Confession vertellen? Mail dan jouw verhaal tussen de 800 en 1000 woorden naar info@eenkadovoor.nl o.v.v. Cadeau Confession.

Martine van der Haven-Laros

Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips. Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.
Martine van der Haven-Laros

Latest posts by Martine van der Haven-Laros (see all)

Martine van der Haven-Laros

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...